Primeur: Viaplay deelt voor het eerst voucher code (1 maand gratis streamen)

Een primeur: voor het eerst ooit heeft Viaplay een voucher code met ons gedeeld, vlak voordat de Grand Prix van Australië van start gaat. De eerste 5.000 mensen die gebruik maken van de code kunnen nu één maand gratis streamen. Je kunt direct een van de codes claimen via de onderstaande knop of verder lezen voor meer informatie.

Één maand gratis naar Viaplay kijken met voucher code

Na wat speurwerk is onze redactie vanochtend een aantrekkelijke kortingsactie tegengekomen. Als nieuwe klanten hier bij Viaplay de code ‘GKKQCBTY’ invullen, dan krijgen ze bij keuze voor een jaarabonnement één volledige maand gratis. In de actievoorwaarden vermeldt de streamingdienst wel dat het om een tijdelijke aanbieding gaat, want de code kan maximaal 5.000 keer worden verzilverd. Het is, voor zover bij ons bekend, voor het eerst dat het video on demand-platform codes naar buiten brengt waarmee mensen met korting een lidmaatschap kunnen nemen.

Totale korting van bijna 40 euro

Nieuwe abonnees die gebruik maken van de aanbieding zullen twaalf maanden streamen tegen een prijs van €153,89. Dat is namelijk de prijs voor een jaarlidmaatschap van 12 keer €13,99 (gebruikelijke prijs) minus één maandafschrijving. De kosten van een standaard abonnement op maandbasis heeft en prijs van €15,99, waardoor klanten die gebruik maken van de actie ten opzichte hiervan in totaal 37,99 euro besparen. Een jaar lang betalen voor een maandabonnement kost namelijk (12 x €15,99 =) in totaal €191,88.

Goede timing voor een bomvol sportweekend

De timing voor deze actie met voucher code is duidelijk goed doordacht. We zitten namelijk middenin een waar supersportweekend. Zo kun je onder andere kijken naar de Formule 1 Grand Prix van Australië, waarbij Max Verstappen vanochtend pole position in de wacht wist te slepen. Extra leuk: morgen gaat ook nog eens de fonkelnieuwe documentaireserie Max Verstappen: Anatomy of a Champion in première bij het video on demand-platform.

Daarnaast worden op deze ‘Super Saturday’ ook nog drie topvoetbalwedstrijden uitgezonden uit het buitenland. De ‘Bix Six’-clubs Manchester City vs. Liverpool staan om 13:30 uur Nederlandse tijd tegenover elkaar in de Engelse Premier league, net als koploper Arsenal vs. Leeds United om 16:00 uur. Ten slotte zullen dé twee topploegen uit Duitsland tegen elkaar spelen in de Bundesliga: Bayern München vs. Borussia Dortmund staat in het schema om 18:30 uur. Alvast heel veel kijkplezier gewenst!