Viaplay komt met eigen datingshow

Na Fboy Island op HBO Max, Singletown op discovery+ en Love Island op Videoland komt nu ook de nieuwe streamingdienst Viaplay met een eigen datingshow. Love Raft gaat het heten, en het biedt singles de kans om hun drukke bestaan achter zich te laten en, weg van alle dagelijkse hectiek, de liefde te vinden. Klinkt goed!

Meld je nu aan bij Viaplay en krijg 20% korting op een jaarabonnement met sport (Formule 1, darts, voetbal, etc.), films en series ✅

‘Love Raft’ wordt hét datingprogramma van Viaplay

Naast een groot sportaanbod, met onder andere Formule 1, darten en voetbal, kun je bij de nieuwe streamingdienst Viaplay ook naar films, series en realityprogramma’s kijken. Eerder was er natuurlijk als de Nederlandse Viaplay Original Dragon’s Den, en met Love Raft brengt de streamingdienst nu ook een eigen datingshow op de markt. In navolging van het succesvolle Deense format, waar de show Wild Love heet, kunnen singles in dit programma in alle rust op zoek naar zichzelf en de liefde.

Een professionele matchmaker koppelt tien vrijgezelle mannen en vrouwen aan elkaar. De nieuwe duo’s bouwen een vlot, waarmee ze de rivier afzakken. Hier kunnen ze elkaar, ver weg van alle prikkels en hectiek van hun drukke levens, écht leren kennen. Naast een datingprogramma is dit dus ook een sociaal experiment, met als belangrijkste vraag: kunnen singles in de ongerepte natuur meer openstaan voor de liefde?

Releasedatum Love Raft is nog niet bekend

Wanneer deze gloednieuwe serie op Viaplay te streamen is, is nog niet bekend. Vrijgezelle mannen en vrouwen tussen de 23 en 34 kunnen zich nog wel opgeven door te mailen naar [email protected], dus als dit format je aanspreekt is dit je kans.

De opnames vinden tussen 22 augustus en 2 september plaats in Zweden. Het programma verschijnt daarom waarschijnlijk pas in 2023 op de streamingdienst, dus we moeten nog even geduld hebben.


Bron: Viaplay

Jessica Dijkhof
Jessica studeerde Nederlandse literatuur en Communicatiewetenschappen aan de Vrije Universiteit. Als Redacteur bij Streamwijzer kan ze nu eindelijk haar passies voor schrijven en films combineren. Je maakt haar vooral blij met horrorfilms en Nederlandse romcoms.