Viaplay voegt films en series van DreamWorks Animation toe aan Nederlandse aanbod

Vele film en serie titels van DreamWorks Animation worden toegevoegd aan het Nederlands aanbod van Viaplay. Dit is zojuist bekendgemaakt. Viaplay is vanaf 1 maart 2022 beschikbaar in Nederland en zal de exclusieve thuisbasis worden van DreamWorks Animation series.

Meld je nu aan bij Viaplay en krijg gratis F1 TV Pro in een lidmaatschap met alle sporten (Formule 1, darts, voetbal, etc.), films en series ✅

Welke films en series van Dreamworks Animation straks te zien zijn op Viaplay

Viaplay en NBCUniversal Global Distribution zijn een samenwerking aangegaan. Dit betekent dat Viaplay vanaf het voorjaar van 2022 de exclusieve thuisbasis zal worden voor de series van DreamWorks. De jonge kijkers van Viaplay kunnen straks vermaakt worden door 400+ afleveringen van DreamWorks TV shows. Deze series zijn gebaseerd op bekende films, maar ook een aantal van deze films zelf (zoals Shrek en Kung Fu Panda) worden toegevoegd. Een greep uit de series:

  • Madagascar: A Little Wild
  • Abominable & The Invisible City
  • The Croods: Family Tree
  • Dragons: The Nine Realms
  • Dragons Rescue Riders: Heroes of the Sky
  • TrollsTopia
  • Dodger
  • Take Note

Viaplay wil voor iedereen iets te bieden hebben

Filippa Wallestam, NENT Group Chief Content Officer zegt ook blij te zijn met de aanwinst van DreamWorks: “We willen dat Viaplay voor iedereen iets te bieden heeft. De karakters van DreamWorks Animation films zoals Madagascar (2005) en How to Train Your Dragon (2010) zijn favoriet bij jonge kijkers over de hele wereld. We zijn dan ook trots dat we de exclusieve thuisbasis worden van nieuwe series met deze herkenbare karakters, zowel in Nederland als Scandinavië en Polen.”

Waar en wanneer is Viaplay beschikbaar in Nederland

Viaplay wordt op 1 maart 2022 in Nederland gelanceerd. De streamingdienst van Nordic Entertainment Group (NENT) levert een aanbod van sport internationale films, series en content voor kinderen, live sport en Viaplay Originals.

Een abonnement kan direct bij Viaplay worden afgesloten of via verschillende partners, waaronder KPN, Ziggo, T-Mobile, DELTA en Caiway.


Tekst: Viaplay

Zac Chapman
Zac is een student in Kunst en Economie op de HKU. Met een passie voor film, televisie, muziek en 'all things pop culture' is hij altijd op de hoogte van het laatste nieuws op het gebied van entertainment.