Viaplay abonnees geven de streamingdienst voorlopig een 7,7 als beoordeling

Het is na de lancering van Viaplay afgelopen dinsdag tijd om de balans op te maken. Hoe tevreden zijn de abonnees van deze nieuwe streamingdienst eigenlijk tot nu toe? We peilden het in een poll waarin we vragen wat voor cijfer men Viaplay geeft als beoordeling.

Meld je nu aan bij Viaplay en krijg gratis F1 TV Pro in een lidmaatschap met alle sporten (Formule 1, darts, voetbal, etc.), films en series ✅

Uitslag van poll: meeste mensen geven Viaplay een 8, gemiddelde is cijfer van 7,7

We hebben middels een poll op Facebook gepeild wat voor cijfer de nieuwe abonnees van Viaplay de streamingdienst voorlopig geven. Er werden tot op het moment van schrijven 140 stemmen uitgebracht, waaruit bleek dat het meerendeel de streamingdienst een 8 (59%), 10 (20%) of 6 (11%) gaf. In totaal gaf 8% Viaplay een onvoldoende, vermoedelijk deels door de problemen met activeren via Ziggo, KPN en andere providers. Het gemiddelde kwam hiermee uit op een beoordeling van een 7,7 uit 10.

In de onderstaande peiling kun ook jij laten weten wat voor cijfer jij de nieuwe streamingdienst Viaplay tot nu toe geeft. Direct na het stemmen zie je de uitslag van de poll.

🚨 Update: deze poll is inmiddels gesloten.

Peiling in Facebook-groep van Viaplay kijkers in Nederland

De eerdere poll vond plaats in de Facebook-groep over Viaplay in Nederland, waarin aanstaande abonnees van de streamingdienst (kijk)tips uitwisselen en vragen aan elkaar kunnen stellen over de lancering van de streamingdienst. Belangrijk om te vermelden is natuurlijk dat het gaat om een peiling in een groep, wat niet direct betekent dat het een 100% representatieve afspiegeling vertegenwoordigt van alle abonnees. Wel biedt de uitkomst een interessante inschatting van het totaalbeeld.

Zo bleek uit eerdere peilingen al dat de meeste Viaplay abonnees Formule 1 en darts willen, terwijl films en series relatief minder populair zijn. Ook lieten aankomende abonnees van het video on demand-platform weten dat er veel pre-orders via de aanbieding van Viaplay waren geplaatst, maar dat ook de korting bij Ziggo en KPN gewild was. Dit laatste bleek inderdaad uit de extreme drukte bij het activeren van een abonnement op 1 maart via deze providers.

Viaplay in Nederland

Meer informatie over deze nieuwe streamingdienst in Nederland

Ben je benieuwd geworden naar deze recente toevoeging aan het Nederlandse streaminglandschap? Dan kun je op Streamwijzer allerlei informatie vinden die interessant is voor jou. Bekijk bijvoorbeeld het complete aanbod van films, series en sporten op Viaplay in Nederland.

Verder vind je overzicht van soorten Viaplay abonnementen op onze website en schreven we onder andere over de manieren om Viaplay op TV en via een app te kijken. Op de nieuws- en informatiepagina van Viaplay houden we je op de hoogte over de laatste ontwikkelingen omtrent deze nieuwe streamingdienst.