Viaplay bij Canal Digitaal: alles wat we tot nu toe weten

Eerder was al bekend dat je bij Ziggo, KPN, T-Mobile, DELTA en Caiway flinke korting aangeboden krijgt op een abonnement bij Viaplay, een nieuwe streamingdienst voor Formule 1, darts, voetbal en films en series. Maar hoe zit dat als je klant bent of wordt bij de provider Canal Digitaal? We laten je hieronder of er een nieuwe deal voor klanten door de aanbieder naar buiten is gebracht voor 2023.

Meld je nu aan bij Viaplay en kijk met 12,5% korting onbeperkt naar alle sporten (Formule 1, darts, voetbal, etc.), films en series ✅

Canal Digitaal en Viaplay: krijg je korting op een abonnement?

Canal Digitaal is een aanbieder van televisie, waarvan een deel van de Nederlandse TV-kijkers klant is. Op de officiële website van Canal Digitaal zou de provider het direct laten weten als ze een samenwerking met de streamingdienst Viaplay zouden hebben, maar op het moment van schrijven is hier nog geen nieuws over online verschenen. We zullen je via onze website op de hoogte houden van eventuele ontwikkelingen.

Ziggo, KPN, T-Mobile, DELTA en Caiway zijn Canal Digitaal voor met samenwerking en aanbieding

Eerder kwam ook Viaplay zelf al met een eigen actie naar buiten, waardoor je tijdelijk 12,5% korting op je eerste jaar met alle sporten (Formule 1, darts, voetbal, etc.), films en series kreeg. Ook hebben KPN, Ziggo, T-Mobile, DELTA en Caiway al eigen acties gelanceerd die eerder deze maand naar buiten kwamen.

Deze aanbiedingen zijn qua pakket van Viaplay aanbod hetzelfde, maar het enige verschil kan de beschikbaarheid van een lineair kanaal zijn. Hierover zal de komende weken meer duidelijk worden. Wij hebben een overzicht van alle soorten abonnementen op Viaplay gemaakt om je te helpen met je keuze.

Meer informatie over Viaplay

Viaplay ging vlak voor de eerste dagen van de F1-uitzendingen vorig jaar van start. Na de lancering van de streamingdienst op 1 maart waren namelijk van vrijdag 10 maart tot zondag 12 maart de eerste testdagen op het circuit van Bahrein. Naast Formule 1 komt er nog veel meer sport, maar ook films en series. Je vindt het in het aanbod van Viaplay in Nederland. Over alle andere bekendmakingen houden je op de hoogte via de nieuws- en informatiepagina van Viaplay op Streamwijzer. Ook lees je bij ons terug wat we tot nu toe weten over Viaplay.