Klanten van Caiway krijgen €1 p/m korting op Viaplay

Eerder was al bekend dat je bij Ziggo, KPN en T-Mobile flinke korting aangeboden krijgt op een abonnement bij Viaplay, een nieuwe streamingdienst voor Formule 1, darts, voetbal en films en series in 2022. Maar hoe zit dat als je klant bent of wordt bij de provider Caiway? We laten je hieronder weten welke nieuwe deal voor klanten door de aanbieder naar buiten is gebracht.

Klanten van Caiway krijgen Viaplay abonnement aangeboden met 1 euro korting per maand

Caiway is een aanbieder van internet, TV en bellen die eind 2017 in handen is gekomen van het Zweedse investeringsfonds EQT. De nieuwe eigenaar van het bedrijf heeft toen besloten een juridische fusie door te voeren met DELTA, waardoor beide bedrijven samen nu opereren onder de holding DELTA Fiber Nederland. Bestaande klanten kennen het bedrijf dus nog onder de “oude” naam Caiway, maar in feite worden bedrijfsbeslissingen gemaakt door DELTA Fiber Nederland voor zowel eerdergenoemde provider als voor DELTA.

Dit bedrijf heeft op vrijdag 11 februari laten weten alle huidige en nieuwe klanten de mogelijkheid te bieden om 1 euro korting per maand op een Viaplay abonnement te krijgen. Eerst betaalde je als abonnee via de provider een introductieprijs van €8,99 per maand tot 1 augustus 2022 (36% korting), waarna je €12,99 p/m gaat betalen (7% korting). Je kunt nu via de pagina over Viaplay op de officiële website van Caiway direct een pre-order plaatsen voor een abonnement met korting.

Niet de enige mogelijkheid om een abonnement af te sluiten

Eerder kwam ook Viaplay zelf al met een eigen actie naar buiten, waardoor je tijdelijk 28% korting op alle sporten (Formule 1, darts, voetbal, etc.), films en series kreeg. Ook hebben KPN, Ziggo en T-Mobile al eigen acties gelanceerd die eerder deze maand naar buiten kwamen.

Deze aanbiedingen zijn qua pakket van Viaplay aanbod hetzelfde, maar het enige verschil kan de beschikbaarheid van een lineair kanaal zijn. Hierover zal de komende weken meer duidelijk worden. Wij hebben een overzicht van alle soorten abonnementen op Viaplay gemaakt om je te helpen met je keuze. Ook kun je via de onderstaande knop direct naar Viaplay gaan om gebruik te maken van de kortingsactie van de streamingdienst zelf.

Meld je nu aan bij Viaplay en krijg gratis F1 TV Pro in een lidmaatschap met alle sporten (Formule 1, darts, voetbal, etc.), films en series ✅

Bekendmakingen omtrent samenwerking van Viaplay en Caiway

Na de bekendmakingen van kortingsacties door Ziggo en KPN deed de redactie van Streamwijzer al navraag bij DELTA Fiber Nederland, waarbij een woordvoerder op donderdag 27 januari 2022 het volgende weten liet weten: “De gesprekken die DELTA Fiber voert met Viaplay over het aanbieden van de streamingdienst zijn nog niet afgerond. Uiteraard zijn we met Viaplay in gesprek over het aanbieden van de streamingdienst. Over de inhoud van gesprekken met contentpartijen delen wij nooit informatie. Zodra er nieuws is, laten we dat weten.”

Vervolgens kwam eerder deze week een landingspagina voor Viaplay online op de website met de volgende tekst: “We verwachten dat we op deze pagina binnenkort meer informatie kunnen geven over het aanbod van Viaplay bij DELTA. We zijn nog in gesprek. Zodra er nieuws is zullen we dit delen. Houd deze pagina dus goed in de gaten! Bedankt voor je geduld!”

Inmiddels is het goede nieuws dus door de provider de wereld in geslingerd. Ludolf Rasterhoff, CCO van DELTA Fiber, vertelt: “We zijn enthousiast dat we zowel bestaande als nieuwe klanten met dit aanbod maandelijks korting kunnen aanbieden op Viaplay. Daarmee bieden we zoveel mogelijk huishoudens die kiezen voor ons glasvezelnetwerk een aantrekkelijke manier om het Formule 1-seizoen te volgen, en ook films, series en kinderprogramma’s te kijken. Het hele gezin profiteert zo mee met Viaplay bij DELTA en Caiway.”

Ook Kim Poder, Chief Commercial Officer van NENT Group (het bedrijf achter Viaplay) reageert: “We zijn verheugd om een overeenkomst te hebben met DELTA Fiber, een van de snelst groeiende glasvezelbedrijven in Nederland. Hun klanten hebben nu op een eenvoudige manier toegang tot Viaplay en kunnen genieten van onze unieke line-up van originele producties, Hollywood-content en natuurlijk spannende sporten zoals Formule 1 en PDC-darts. We kijken ernaar uit om samen te werken om onvergetelijke beelden te leveren aan kijkers in heel Nederland.”

Meer informatie over Viaplay

Viaplay gaat vlak voor de eerste dagen van de F1-uitzendingen van start. Na de lancering van de streamingdienst op 1 maart zijn namelijk van vrijdag 10 maart 2022 tot zondag 12 maart 2022 de eerste testdagen op het circuit van Bahrein. Naast Formule 1 komt er nog veel meer sport, maar ook films en series. Je vindt het in het aanbod van Viaplay in Nederland.

Over alle andere bekendmakingen houden je op de hoogte via de nieuws- en informatiepagina van Viaplay op Streamwijzer. Ook lees je bij ons terug wat we tot nu toe weten over Viaplay.