Alléén vandaag nog: 40% korting bij Viaplay eindigt maandag

Wie uiterlijk op maandag 28 februari 2022 een jaarabonnement bij de nieuwe streamingdienst Viaplay afsluit, geniet van een korting van ruim 40%. Voor het eerste jaar betaal je in totaal slechts €99 – ten opzichte van het reguliere maandabonnement van €13,99 p/m. We geven hierbij maar even een herinnering, want deze actie loopt vandaag af.

Kortingsactie op jaarabonnement van Viaplay loopt snel af

De nieuwe streamingdienst Viaplay wordt op 1 maart 2022 in Nederland gelanceerd. Een reguliere abonnement op de service zal €13,99 per maand gaan kosten. Oplettende lezers zullen weten dat Viaplay via hun eigen website een korting van 40% aanbiedt. Deze tijdelijke korting loopt echter binnen een aantal dagen al af. Je kunt tot en met 28 februari 2022 hier op de officiële website van Viaplay een jaarabonnement afsluiten tegen de prijs van maar €99 voor het eerste jaar. In het tweede jaar gaat de prijs automatisch over naar de dan geldende prijs, tenzij je ondertussen je lidmaatschap stopzet.

Uitgerekend komt deze actieprijs neer op een korting van maar liefst €68,88 in het eerste jaar. Een maandelijks betalend lid is namelijk (12 x €13,99 =) €167,88 kwijt voor het eerste jaar, waardoor je hiermee meer dan 40% korting pakt als jaarabonnee. Toch hartstikke goed voor je portemonnee.

Overige tijdelijke aanbiedingen bij KPN en Ziggo

Ook ten opzichte van de providers die Viaplay aanbieden is dit een uitstekende actie. Ziggo, KPN, T-Mobile, DELTA en Caiway hebben voor nieuwe en/of bestaande klanten een kortingsactie voor Viaplay aangeboden. Hoe deze kortingsacties er precies uitzien, dat vind je hier.

Meer informatie over Viaplay

Viaplay gaat vlak voor de eerste dagen van de F1-uitzendingen van start. Na de lancering van de streamingdienst op 1 maart zijn namelijk van vrijdag 10 maart 2022 tot zondag 12 maart 2022 de eerste testdagen op het circuit van Bahrein. Naast Formule 1 komt er nog veel meer sport, maar ook veel films & series en de onlangs aangekondigde content van DreamWorks Animation. Je vindt het allemaal in het aanbod van Viaplay in Nederland.

Over alle andere bekendmakingen houden we je op de hoogte via de nieuws- en informatiepagina van Viaplay op Streamwijzer. Bij ons kun je ook teruglezen wat we tot nu toe weten over Viaplay.

Lees ook: Interview met Viaplay-team: “Er gaat naast Formule 1 nog veel meer komen” 🏎

Zac Chapman
Zac is een student in Kunst en Economie op de HKU. Met een passie voor film, televisie, muziek en 'all things pop culture' is hij altijd op de hoogte van het laatste nieuws op het gebied van entertainment.