Viaplay-abonnement via je provider: zo kun je je account activeren

Als je je op Viaplay gaat abonneren via een provider als Ziggo, KPN of T-Mobile, dan moet je je account eerst nog activeren op de website van Viaplay. Dit is verplicht, anders heb je namelijk geen inloggegevens. In dit artikel laten wij zien hoe je je Viaplay-abonnement activeert en vind je direct de link naar de activatiepagina.

Meld je nu aan bij Viaplay en krijg 20% korting op een jaarabonnement met sport (Formule 1, darts, voetbal, etc.), films en series ✅

Zo activeer je je Viaplay-account als je een abonnement afsluit via je provider

Als je een Viaplay-abonnement afsluit bij Viaplay zelf hoef je deze stappen niet te volgen, maar als je het abonnement afsluit via je provider is het verplicht om hem op de website van Viaplay te activeren. Op deze manier maak je namelijk een account aan en krijg je de inloggegevens om in te loggen op de Viaplay-app. Hieronder leggen we stap voor stap uit hoe je dit doet.

  1. Voeg Viaplay toe bij jouw provider: Ziggo, KPN, T-Mobile, DELTA of Caiway.
  2. 👉 Ga meteen naar de activatiepagina op de officiële website van Viaplay.
  3. Kies je provider. Je kunt kiezen voor Ziggo, KPN, T-Mobile of DFNLD. Die laatste is een afkorting voor ‘Delta Fiber Nederland’, waaronder DELTA en Caiway vallen.
  4. Vul de aanmeldcode, het klantnummer en je email in. Het emailadres dat je opgeeft wordt je gebruikersnaam voor Viaplay, dus vul altijd een geldig emailadres in. De andere gegevens vind je in een mail die je van je provider krijgt.
  5. Activeer en geniet van Viaplay!

Meer informatie over deze streamingdienst

Altijd op de hoogte blijven van het nieuws rondom Viaplay? Houd onze nieuwspagina in de gaten of sluit je aan bij de Facebook-groep met abonnees van Viaplay.

Viaplay in Nederland

Afbeelding ter illustratie

Jessica Dijkhof
Jessica studeerde Nederlandse literatuur en Communicatiewetenschappen aan de Vrije Universiteit. Als Redacteur bij Streamwijzer kan ze nu eindelijk haar passies voor schrijven en films combineren. Je maakt haar vooral blij met horrorfilms en Nederlandse romcoms.