Deze 10 briljante films en series staan direct op Viaplay in Nederland

Op dinsdag 1 maart 2022 is het eindelijk zo ver: Viaplay komt naar Nederland! Er was tot een paar weken geleden nog weinig bekend over de films en series in het aanbod van de streamingdienst, maar we hebben recentelijk de komst van een paar titels bevestigd gekregen. Hieronder vind je 10 toppers die direct vanaf 1 maart op Viaplay te zien zijn en in de lijst met het aanbod van Viaplay in Nederland vind je alle titels die nu live staan.

Meld je nu aan bij Viaplay en krijg 20% korting op een jaarabonnement met sport (Formule 1, darts, voetbal, etc.), films en series ✅

10x Films en series die op Viaplay in Nederland verschijnen

De onderstaande films en series zijn onderdeel van de deals die Viaplay heeft gesloten met STARZ(PLAY) en Lionsgate, studio’s voor aangekochte titels de eigen catalogus van Originals, maar daarnaast worden ook 8.000+ afleveringen van Hayu’s reality-TV, een bibliotheek van DreamWorks Animation en sporten als Formule 1, darts en voetbal aan het aanbod van de streamingdienst toegevoegd. Bekijk hiernaast het overzicht van 166 series en 247 films die op dinsdagochtend 1 maart werden toegevoegd aan Viaplay in Nederland.

Lees ook: Deze 10 ijzersterke films en series staan nu op Viaplay (deel 2) 🍿

10. Walker (serie, 2 seizoenen)

De geliefde avontuurlijke actieserie Walker van The CW telde al één seizoen, maar de serie wordt in de Verenigde Staten op 3 maart vervolgd met een tweede set afleveringen. We volgen Jared Padalecki als Cordell Walker, een weduwnaar die na twee jaar undercover te zijn geweest terugkeert naar zijn familie en probeert de band met zijn kinderen en familie op nieuw op te bouwen.

9. The Stand (serie, 1 seizoen)

Whoopi Goldberg en Alexander Skarsgård schitteren in Paramount’s serie The Stand uit 2020. De wereld is voor het grootste deel weggevaagd door een plaag die de mens heeft veroorzaakt. We volgen de overlevenden in een gesloopt overblijfsel van de aarde.

8. Pennyworth (serie, 2 seizoenen)

De DC-serie Pennyworth krijgt tot op heden een uitstekende score van 7,9 uit 13.000 stemmen op IMDb. Seizoen 1 kwam eind 2019 online, waarna het tweede deel eind 2020 volgde. Voor 2022 staat seizoen 3 op de planning. De serie speelt zich af in Londen in de jaren ’60 en we volgen Jack Bannon als Alfred Pennyworth, een voormalig lid van de special forces die komt te werken voor de vader van Bruce Wayne: Thomas.

7. Dr. Death (serie, 1 seizoen)

De Amerikaanse streamingdienst Peacock lanceerde in 2021 de nieuwe Original serie Dr. Death, maar deze was in Nederland nog niet te zien omdat de videodienst hier niet te ontvangen is. Het verhaal gaat over Dr. Christopher Duntsch, een rijzende ster in de medische wereld van Dallas. De alarmbellen gaan bij zijn collega’s echter plotseling rinkelen wanneer patiënten na routine behandelingen ernstig verminkt of zelfs dood de operatiekamer verlaten.

6. The Twilight Saga (5 films, 2008-2012)

Ben jij ook dol op de Twilight Saga? Dan hebben we goed nieuws voor je, want Bella Swan (Kristen Stewart) en Edward Cullen (Robert Pattinson) zijn op de Nederlandse streamingdienst Viaplay te zien. Direct vanaf 1 maart. Dan wordt namelijk de vijfdelige filmreeks aan het aanbod van de Scandinavische videodienst toegevoegd. Het verhaal gaat over Bella, een meisje dat verliefd wordt op een jongen (Edward) die een vampier blijkt te zijn.

5. American Pie (film, 1999)

Een heerlijke slappe filmavond is gegarandeerd met de hilarische komedie American Pie, inmiddels met recht een klassieker te noemen. Jason Biggs, Chris Klein, Thomas Ian Nicholas, Jennifer Coolidge en de rest van de filmsterren schitteren in de film uit 1999, waarin vier tieners een pact sluiten om hun maagdelijkheid te verliezen vóór het schoolgala.

4. Normal People (serie, 1 seizoen)

Marianne en Connell komen uit twee compleet verschillende werelden, maar ze wonen wel allebei in een klein dorpje in Ierland. Ze ontdekken elkaar op romantisch gebied in Normal People, een romantische dramaserie uit 2020 die genomineerd werd voor maar liefst 4 Primetime Emmy’s.

3. Love Me (serie, 2 seizoenen)

Love Me is een mini Original-serie van Viaplay die in het Zweeds bekend staat als Älska Mig. De serie volgt drie generaties van mensen die wonen in het Zweedse Stockholm en te maken krijgen met vriendschap, rouw en romantiek.

2. Dirty Dancing (film, 1987)

“Now I’ve had the time of my life. No, I never felt like this before. Yes I swear, it’s the truth. And I owe it all to you!” Een tijdloze klassieker voegt zich bij het aanbod van Viaplay in Nederland, Frances ‘Baby’ Houseman (Jennifer Grey) wordt verliefd op Johnny Castle (Patrick Swayze) in Dirty Dancing uit 1987. De film won een Oscar voor beste muziek en krijgt op IMDb een 7.0 uit 222.000 stemmen.

1. Gangs of London (serie, 1 seizoen)

Een zinderend misdaaddrama wordt toegevoegd aan Viaplay, want eindelijk is Gangs of London in Nederland te zien. De serie krijgt een 8,1 op de internationale filmdatabase uit 27.000 stemmen en vertelt het verhaal van de stad Londen die opgeschrikt wordt door gewelddadige gangs en criminele families.

Volledige aanbod van films en series op Viaplay in Nederland

Op Streamwijzer is het complete aanbod van de streamingdiensten in Nederland te vinden. In de tabellen vind je dagelijks welke films en series nieuw op de streamingdienst zijn verschenen. Ook vermelden we natuurlijk wat het aanbod van films en series op Viaplay in Nederland is. Dit overzicht werken we bij zodra er meer titels toegevoegd worden.

Vanaf 1 maart live

Vanaf dinsdag 1 maart 2022 is Viaplay ook in Nederland te ontvangen. Sluit je ook vooral aan bij de groep van Viaplay in Nederland op Facebook. Zo kun je de nieuwste berichtgeving ontvangen en met andere kijkers tips uitwisselen.

Viaplay in Nederland