Hoe laat en waar kun je ‘VI Vandaag’ online en op TV kijken?

De mannen van Veronica Inside zijn terug met een splinternieuw programma, maar dan onder een andere naam. Vanaf maandag 10 januari 2022 kun je genieten van VI Vandaag met het drietal Johan Derksen, Wilfred Genee en René van der Gijp. Je kunt de afleveringen elke werkdag om 21:35 uur op TV bij SBS6 zien en vervolgens online (terug)kijken op NLZIET via KIJK. In dit artikel vind je waar en hoe laat nieuwe afleveringen te vinden zullen zijn.

→ Je kunt nu een maand gratis naar alle programma’s, films en series op NLZIET kijken ✅

Hoe laat en waar komen nieuwe afleveringen van VI Vandaag op TV?

René van der Gijp, Wilfred Genee en Johan Derksen zullen vanaf maandag 10 januari 2022 elke werkdag te zien zijn met hun nieuwe programma VI Vandaag. Op TV wordt dit elke werkdag van 21:35 uur tot 22:30 uur op SBS6 een nieuwe aflevering uitgezonden. Hieronder bekijk je de promotievideo van de talkshow.

Hoe laat komen de afleveringen van VI Vandaag op NLZIET?

Hierboven zie je dat de afleveringen van VI Vandaag om 21:35 uur via SBS6 op de televisie te zien zullen zijn. Op dat moment kan door live TV hier op NLZIET naar de uitzending worden gekeken op deze streamingdienst. Daarna kun je de aflevering ook terugkijken.

VI Vandaag op Netflix, Videoland, Disney+, Amazon Prime Video en andere streamingdiensten

VI Vandaag is een serie van Talpa Network die wordt uitgezonden op SBS6. Daardoor zal hij enkel op NLZIET en via KIJK te zien zijn. Netflix, Videoland, Disney+, Amazon Prime Video en andere streamingdiensten in Nederland hebben de uitzendrechten hiervan niet in handen, dus op hun videodiensten kunnen de afleveringen niet gestreamd worden.

✅ NLZIETBij NLZIET is deze serie via KIJK te zien. Ga direct naar VI Vandaag op NLZIET.
⛔️ NetflixDeze serie is op het moment van schrijven niet te zien bij Netflix.
⛔️ VideolandBij Videoland kun je dit programma helaas niet kijken.
⛔️ Amazon Prime VideoDe serie is op dit moment niet te streamen met een abonnement op Amazon’s streamingdienst Prime Video.
⛔️ Disney+Momenteel kun je deze serie niet kijken bij Disney+.

VI Vandaag (programma uit 2022): hier gaat het over

VI is het nieuwe dagelijkse tv-programma van Wilfred Genee, René van der Gijp en Johan Derksen. Wilfred Genee praat je samen met zijn tafelgasten bij over voetbalwedstrijden, strategieën en prestaties van topvoetballers. Maar de heren kijken ook verder dan voetbal in VI Vandaag 2022. Ook de dagelijkse dingen en het nieuws komen ruimschoots aan bod in het programma.


Synopsis: NLZIET
Afbeelding ter illustratie