VfL Wolfsburg – Hoffenheim: live kijken op tv en online | 13 mei 2023 | Bundesliga

In de hoogste Duitse voetbalcompetitie—de Bundesliga—is speelronde 32 aangebroken met onder andere de partij VfL Wolfsburg – Hoffenheim op de planning. De wedstrijd wordt gespeeld op zaterdag 13 mei 2023 om 15:30 uur Nederlandse tijd in het stadion van de thuisploeg in Wolfsburg: Volkswagen Arena. Hier vind je hoe je direct op tv en online met een live stream naar de wedstrijd kunt kijken.

BetCity

VfL Wolfsburg – Hoffenheim online kijken: live stream van de wedstrijd op zaterdag 13 mei 2023 om 15:30 uur Nederlandse tijd

Het is inmiddels alweer tijd voor speelronde 32 van de Duitse Bundesliga. De uitzendingen worden dit seizoen door Viaplay verzorgd. De match tussen het team uit Wolfsburg en de tegenstanders uit Sinsheim wordt zaterdag om 15:30 uur Nederlandse tijd uitgezonden. Iedereen met een abonnement kan deze wedstrijd live kijken via de app, maar ook onder andere met een Chromecast of via Apple TV op het grote scherm. In de onderstaande tabel vind je een overzicht van de uitzendrechten per streamingdienst in Nederland.

Viaplay➡️ Ga meteen naar VfL Wolfsburg – Hoffenheim bij Viaplay. Hier worden alle wedstrijden uit de Duitse Bundesliga minimaal vijf jaar lang live in Nederland uitgezonden. Als je je nu aanmeldt, dan krijg je door een tijdelijke deal één maand gratis.
⛔️ Amazon Prime VideoAmazon’s streamingdienst Prime Video biedt momenteel geen sportabonnementen aan.
⛔️ Disney+Disney’s videodienst heeft geen mogelijkheid om naar sport te kijken op het moment van schrijven.
⛔️ HBO MaxDeze videodienst biedt wel abonnementen voor films & series aan, maar niet voor sport.
⛔️ NetflixBij Netflix is het niet mogelijk om naar voetbal of andere sporten te kijken.
⛔️ VideolandSportuitzendingen van de Bundesliga worden door Videoland niet in het aanbod van de streamingdienst opgenomen.
"Wir müssen wieder aufstehen!" | Pressekonferenz mit Niko Kovac vor Wolfsburg - Hoffenheim

Opstellingen van VfL Wolfsburg en Hoffenheim tijdens deze wedstrijd in de Bundesliga

Voetballiefhebbers zijn natuurlijk ook benieuwd naar de tweemaal elf spelers die zijn geselecteerd om direct bij de aftrap opgesteld te staan voor deze wedstrijd in de Bundesliga. Meestal worden de opstellingen op de dag van de match ongeveer een uur van tevoren bekendgemaakt via social media. Deze match tussen VfL Wolfsburg vs. Hoffenheim staat zaterdag om zaterdag uur Nederlandse tijd op de planning, dus we verwachten iets meer dan een uur ervoor te horen wie de basisspelers zijn.

🏟️ Opstelling VfL Wolfsburg: nog niet bekend

🚌 Opstelling Hoffenheim: nog niet bekend

Terugkijken: samenvatting en hele wedstrijd VfL Wolfsburg vs. Hoffenheim

Heb je de partij afgelopen zaterdag gemist en zou je hem graag terug willen kijken? Dan zijn daar twee mogelijkheden voor. Mensen die de hele wedstrijd willen streamen, kunnen voor VfL Wolfsburg – 1899 Hoffenheim terecht bij Viaplay. Bij dit video on demand-platform is het mogelijk om de match tot 48 uur terugkijken.

Daarnaast is ook de samenvatting van de wedstrijd te zien en die is voor iedereen vrij toegankelijk. De makkelijkste manier om deze te vinden is door naar YouTube te gaan en ‘VfL Wolfsburg Hoffenheim Rhein-Neckar-Arena zaterdag 13 mei 2023’ in de zoekbalk in te tikken. Vervolgens kun je de belangrijkste beelden in een paar minuten terugkijken.

Alle wedstrijden van de Bundesliga in 2023 op tv en online kijken met een live stream

De Bundesliga is dit jaar in handen van Viaplay, een nieuwe speler in het Nederlandse streaminglandschap. Op de sportpagina van Streamwijzer vind je welke wedstrijden waar online te zien zijn met een live stream, maar ook bij welke zender ze op tv worden uitgezonden.

Streamingdiensten in Nederland bieden nog niet vaak sportabonnementen aan, al zijn er sommige video on demand-platforms die het wel mogelijk maken om naar voetbal te kijken. Zo volg je via NLZIET meerdere wedstrijden van de Champions League, Europa League en Conference League, kijk je op ESPN onder andere naar de Nederlandse Eredivisie, Keuken Kampioen Divisie en KNVB Beker en kun je bij Viaplay tevens genieten van de Engelse Premier League.


Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+. Heb je hulp nodig? Dan kun je 24/7 contact opnemen met Loket Kansspel via 0800 24 000 22.