Documentaire ‘Vertrouwelijk!’ met partner van Peter R. de Vries: online terugkijken als je hem gemist hebt

Maar liefst 1,4 miljoen mensen keken gisterenavond naar Vertrouwelijk!, een documentaire van misdaadverslaggever Simon Vuyk over de laatste jaren van Peter R. de Vries. In de docu van WNL komt onder andere zijn partner, Tahmina Akefi, voor het eerst aan het woord. Zij bleef lange tijd onder de radar. Je kunt de docu terugkijken via NLZIET en NPO Start.

‘Vertrouwelijk!’ met partner van Peter R. de Vries gemist? Hier kun je hem online kijken

Mocht je de uitzending van Vertrouwelijk! gisteren gemist hebben, dan kun je hem eenvoudig online terugkijken. Via de NPO is de docu namelijk gewoon hier op NLZIET te bekijken. De docu vertelt het verhaal over de laatste jaren van Peter R. de Vries. Via NPO Start kun je ook hier de documentaire zien.

Tahmina Akefi

Nog niet eerder kwam Tahmina Akefi, de partner van Peter R. de Vries, voor de camera met haar verhaal naar buiten. In het onderstaande fragment krijg je een idee van wie zij is en wat zij allemaal vertelt in de spraakmakende documentaire.

Online veel reacties op de uitzending van ‘Vertrouwelijk!’

De documentaire hield gisteren de gemoederen online flink bezig. Sommige kijkers waren enorm onder de indruk van het persoonlijk verhaal, maar anderen vonden dat er te veel met de buitenwereld gedeeld werd. Hieronder vind je een greep uit de reacties.


Afbeelding ter illustratie