Waar kun je de documentaire ‘Verstappen Lion Unleashed 3’ (2023) online kijken?

Veel Formule 1-liefhebbers vragen zich af hoe ze naar de documentaire Verstappen Lion Unleashed 3 (2023) online kijken kunnen. In de documentaire kijken Max Verstappen, zijn vader Jos en manager Raymond Vermeulen terug op het indrukwekkende en bizarre Formule 1-seizoen van de Red Bull-coureur. Hieronder geven wij aan aan of deze documentaire op het moment van schrijven te bekijken is op streamingdiensten zoals Viaplay, NetflixAmazon Prime VideoDisney+VideolandSkyShowtimeHBO Max of dat streaming op een ander video on demand-platform mogelijk is.

Waar kun je de documentaire ‘Verstappen Lion Unleashed 3’ (2023) online kijken?

Verstappen Lion Unleashed 3 ging op woensdag 27 december 2023 in première. In de documentaire kijken Max Verstappen, zijn vader Jos en manager Raymond Vermeulen terug op het afgelopen Formule 1-seizoen. Het seizoen waar de Red Bull-coureur zijn derde wereldtitel op rij won, record na record verbrak en vele hoogtepunten beleefde. Hieronder vind je precies hoe het zit met het streamen van de documentaire per videodienst in Nederland.

✅ Viaplay➡️ Ga meteen naar Verstappen Lion Unleashed 3 bij Viaplay in Nederland. De documentaire is hier op 27 december aan het aanbod toegevoegd.
⛔️ Disney+De streamingdienst van The Walt Disney Company heeft Verstappen Lion Unleashed 3 helaas niet in haar aanbod opgenomen.
⛔️ HBO MaxMomenteel kun je deze documentaire niet kijken bij HBO Max.
⛔️ NetflixBij Netflix kun je deze documentaire jammer genoeg niet zien.
⛔️ Prime VideoOp Prime Video is Verstappen Lion Unleashed 3 niet te streamen.
⛔️ SkyShowtimeDit video on demand-platform heeft de titel niet in haar catalogus opgenomen.
⛔️ VideolandIn het aanbod van Videoland is de documentaire nu niet te vinden.

Streaming informatie over de documentaire

Na een intens seizoen kijken Max Verstappen, zijn vader Jos en zijn manager Raymond Vermeulen terug op het seizoen waarin alle records werden gebroken. De Nederlandse coureur en zijn Red Bull Racing Team toonden geen genade en lieten de rest van de grid ver achter zich.

TitelVerstappen Lion Unleashed 3
Jaar2023
SoortDocumentaire
Duur1 aflevering
TaalNederlands, Engels
CategorieSport

Synopsis: Viaplay

Manuela Al
Manuela studeerde Media, Informatie en Communicatie aan de Hogeschool van Amsterdam. Naast schrijven houdt ze van alles wat met sport te maken heeft en is ze graag creatief bezig. Ook is ze veel op het voetbalveld te vinden om met haar team zoveel mogelijk wedstrijden te winnen.