Dit zijn alle winnaars van ‘De Verraders’ op een rij

Yes! Het is bijna tijd voor een gloednieuw seizoen van De Verraders. Dit keer nemen er geen BN’ers plaats aan de Ronde Tafel, maar doen er alleen maar onbekende mensen mee. Inmiddels zijn we al heel wat Verraders en Getrouwen rijker. Maar welke BN’ers gingen er ook alweer met het zilver vandoor? We zetten alle winnaars van De Verraders uit voorgaande seizoenen op een rij.

Ga nu naar NLZIET en kijk 14 dagen gratis naar meer dan 200.000 programma’s, series en films van SBS, RTL, NPO en meer ✅

‘De Verraders’ gaat van start in februari

In oktober werden we nog getrakteerd op een speciale Halloween-editie op Videoland, maar binnenkort staat er een gloednieuw regulier seizoen in de startblokken. Op vrijdag 16 februari om 20:00 uur op RTL 4 zullen de Getrouwen en Verraders terugkeren op tv, Videoland en NLZIET. Er is deze editie echter wel een twist, want dit jaar doen er alleen maar onbekende Nederlanders mee. Afgelopen voorjaar konden mensen zich opgeven om mee te doen. In totaal schreven ruim 2.000 mensen zich in voor dit zinderende avontuur. Uiteindelijk reizen 22 kandidaten af naar het kasteel van De Verraders.

Deze bekende Nederlanders wonnen ‘De Verraders’

In 2021 verscheen het eerste seizoen van De Verraders op tv. Het programma bleek een groot succes, waardoor meerdere seizoenen niet uit konden blijven. We hebben dan ook al met heel wat Verraders en Getrouwen kennisgemaakt. Maar welke deelnemers bereikten ook alweer de finale en gingen er met het zilver vandoor? In het overzicht hieronder zie je per seizoen wie er heeft gewonnen.

SeizoenWinnaar(s)Rol
1Chatilla van Grinsven
Samantha Steenwijk
🟢 Getrouwe
🔴 Verrader
Videoland-specialIliass Ojja
Britt Scholte
🔴 Verraders
2Steven Brunswijk
Toine van Peperstraten
Dionne Slagter
🟢 Getrouwen
Halloween-editieBastiaan Ragas
Famke Louise
Bobbi Eden
🟢 Getrouwen
3Chahid Charrak
Billy Dans
Noor Omrani
🟢 Getrouwen
Halloween-editieBente Fokkens🔴 Verrader
4…?…?

Meer informatie over het programma

Een groep BN’ers strijdt op een prachtige locatie om een grote zilverschat. De Verraders doen er alles aan om het zilver voor zichzelf te houden en de Getrouwen proberen de Verraders te verbannen. Want de Verraders deinzen er niet voor terug om iedereen tegen elkaar uit te spelen en iedere nacht een Getrouwe te ‘vermoorden’.

TitelDe Verraders
SoortSerie
Jaar2021
Duur4 seizoenen
TaalNederlands
CategorieReality, Spelshow
PresentatorTijl Beckand

Synopsis: Videoland

Manuela Al
Manuela studeerde Media, Informatie en Communicatie aan de Hogeschool van Amsterdam. Naast schrijven houdt ze van alles wat met sport te maken heeft en is ze graag creatief bezig. Ook is ze veel op het voetbalveld te vinden om met haar team zoveel mogelijk wedstrijden te winnen.