Videoland-editie van ‘De Verraders’ is vanaf 5 december te zien

Tijl Beckand presenteerde voor RTL het allereerste en direct enorm populaire seizoen van De Verraders, een soort tegenhanger van de NPO-serie Wie Is De Mol?. Net als eerder bij Temptation Island heeft de zender een nieuw seizoen besteld dat exclusief te zien zal zijn op Videoland. Vanaf zondag 5 december 2021 zal elke week een nieuwe aflevering op de streamingdienst verschijnen. Wie er als deelnemers in het programma te zien zullen zijn, is op dit moment nog niet bekend.

Nieuwe afleveringen van ‘De Verraders’ gaan op 5 december 2021 van start bij Videoland

De eerste nieuwe titel op Videoland van december is bekendgemaakt in een spannende trailer. De streamingdienst laat weten dat hun speciale editie van De Verraders, nu niet gepresenteerd door Tijl Beckand maar door Art Rooijakkers, vanaf 5 december te zien zal zijn. In de trailer opent het landhuis Havixshorst krakend haar deuren. Terwijl de zon al lang en breed onder is nemen de verraders intrek in het landhuis. Klaar om te muiten, te verraden en via hun conclaaf chaos te creëren die zijn weerga niet kent. Wordt het een stille nacht of slaan de verraders genadeloos toe?

Uitzendschema

Het aantal afleveringen is nog niet precies bekend, maar tijdens het eerste seizoen van De Verraders kwam het totaal uit op 8. Mocht dat dit keer weer zo zijn, dan ziet een wekelijkse uitzending op zondag vanaf 5 december 2021 er als volgt uit in de vorm van een uitzendschema.

AfleveringWeekdagDatum
1Zondag5 december 2021
2Zondag12 december 2021
3Zondag19 december 2021
4Zondag26 december 2021
5Zondag2 januari 2022
6Zondag9 januari 2022
7Zondag16 januari 2022
8Zondag23 januari 2022

Meer informatie: dit is ‘De Verraders’ op Videoland

Achttien BN’ers strijden in een Limburgs kasteel om 50 kilo zilver. Drie van hen zijn in het geniep Verraders en weigeren die pot te delen. De rest van de kandidaten zijn de Getrouwen en zij doen er alles aan om de Verraders in hun midden te identificeren voor het te laat is. Want de Verraders zetten overdag iedereen tegen elkaar op en ‘vermoorden’ iedere nacht een medekandidaat.

TitelDe Verraders
SoortSerie
Jaar2021
Duur2 seizoenen
TaalNederlands
CategorieReality, Spelshow
CastTijl Beckand, Art Rooijakkers (presentatoren)
KijkenBekijk direct op Videoland

Synopsis: Videoland