Het gloednieuwe seizoen van ‘De Verraders’ gaat vanavond van start

Het spel van manipulatie, verraad en bedrog is terug. Vanavond gaat het gloednieuwe seizoen van De Verraders namelijk van start op RTL 4 en zien we hoe twintig kandidaten benoemd worden tot Verrader of Getrouwe. Onder leiding van Tijl Beckand gaan zij achter de zilverschat aan en dompelen ze zich onder in een zinderend avontuur.

Ga nu naar NLZIET en kijk 14 dagen gratis naar meer dan 200.000 programma’s, series en films van SBS, RTL, NPO en meer ✅

Dit zijn de kandidaten van ‘De Verraders’ seizoen 3

Wie is de Mol? is bijna afgelopen, maar gelukkig keert De Verraders vandaag alweer terug. Dit keer zijn er maar liefst twintig kandidaten die gaan strijden om de zilverschat. Een interessant detail is dat deze editie niet, zoals eerder wel altijd het geval was, is opgenomen in Kasteel Erenstein in Kerkrade. De deelnemende BN’ers zijn in plaats daarvan afgereisd naar een mystiek Frans kasteel, waar ze allerlei spellen moeten spelen en uiteraard de Verraders moeten ontmaskeren.

Er zijn dus maar liefst twintig deelnemers, die op onderstaande foto te zien zijn. Op de bovenste rij staan muziekdeskundige Giorgo Hokstam, artiest Billy Dans, ex-profvoetballer Nathan Rutjes, acteur Ferri Somogyi, chefkok Herman den Blijker, actrice Noël van Kleef, verslaggeefster Betty Glas, YouTuber Chahid Charrak, kunstenares Katinka Simonse, influencer Selma Omari, omroepdirecteur Jan Slagter en acteur Thomas Cammaert. Op de onderste rij zie je documentairemaakster Sunny Bergman, prof-hockeyster Noor Omrani, artiest Jordy Huisman, artiest Sander Huisman, influencer Jessie Maya, operazangeres Maria Fiselier, presentatrice Irene van de Laar en presentatrice Pernille La Lau.

Deelnemers De Verraders seizoen 2023
Serie: De Verraders (2021-) | Beeld: Jasper Suyk via RTL / Videoland

Het nieuwe seizoen van ‘De Verraders’ gaat vandaag van start

Vandaag, op vrijdag 3 maart, gaat het derde seizoen van De Verraders dus van start. Je kunt vanaf nu iedere vrijdag om 20:00 uur klaar zitten, want dan zendt RTL 4 de afleveringen uit. Terugkijken doe je een dagje later via NLZIET en Videoland. Het aantal afleveringen is nog niet precies bekend, maar het zullen er waarschijnlijk acht of negen zijn. Het uitzendschema op tv ziet er in het geval van negen afleveringen als volgt uit.

AfleveringWeekdagDatumTijd
1Vrijdag3 maart 202320:00 uur
2Vrijdag10 maart 202320:00 uur
3Vrijdag17 maart 202320:00 uur
4Vrijdag24 maart 202320:00 uur
5Vrijdag31 maart 202320:00 uur
6Vrijdag7 april 202320:00 uur
7Vrijdag14 april 202320:00 uur
8Vrijdag21 april 202320:00 uur
9Vrijdag28 april 202320:00 uur

Meer informatie over de serie

Bekende Nederlanders strijden in een kasteel om een stapel puur zilver. Drie van hen zijn in het geniep Verraders en weigeren die pot te delen. De rest van de kandidaten zijn de Getrouwen en zij doen er alles aan om de Verraders in hun midden te identificeren voor het te laat is. Want de Verraders zetten overdag iedereen tegen elkaar op en ‘vermoorden’ iedere nacht een medekandidaat.

TitelDe Verraders
SoortSerie
Jaar2021-
Duur3 seizoenen
TaalNederlands
CategorieReality, Spelshow
PresentatorTijl Beckand

Synopsis: Videoland

Jessica Dijkhof
Jessica studeerde Nederlandse literatuur en Communicatiewetenschappen aan de Vrije Universiteit. Als Redacteur bij Streamwijzer kan ze nu eindelijk haar passies voor schrijven en films combineren. Je maakt haar vooral blij met horrorfilms en Nederlandse romcoms.