Deze dertien BN’ers doen mee aan de Halloween-editie van ‘De Verraders’

Het wordt behoorlijk griezelig op Videoland, want binnenkort zal daar de Halloween-editie van De Verraders te zien zijn. Het spel vol manipulatie, bedrog en gekonkel is dus terug, maar dan spannender en angstaanjagender dan ooit. Op 27 oktober is het zover en is de serie dagelijks te zien. In dit artikel laten we weten welke dertien kandidaten hun uiterste best gaan doen om met het zilver naar huis te gaan.

Dit zijn de deelnemers van ‘De Verraders Halloween’

Zoals altijd wordt in De Verraders de strijd tussen Getrouwen en Verraders uitgevochten, maar in deze Halloween-editie zijn de spellen enger dan ooit. Ook de locatie, kasteel De Havixhorst, is omgetoverd tot Halloween-paradijs. Lukt het de Verraders om in deze nieuwe situatie te blijven misleiden en lukt het de Getrouwen hen te ontmaskeren? We zullen het zien! Deze keer doen er dertien bekende Nederlanders mee:

 • Zanger en acteur Bastiaan Ragas
 • Reality-ster Dave Roelvink
 • Zangeres Famke Louise
 • Verslaggever Frits Wester
 • Model Christina Curry
 • Presentator Dennis Weening
 • Voormalig pornoactrice Bobbi Eden
 • Presentatrice Gwen van Poorten
 • Boer Ayoub Louihrani
 • Presentatrice Airen Mylene
 • Schrijfster Heleen van Royen
 • Cabaretier Soundos El Ahmadi
 • Tv-kok Hugo Kennis

De deelnemers worden voorgesteld in onderstaande teaser, waarin ook de eerste beelden van het gloednieuwe seizoen te zien zijn.

Frank Evenblij presenteert de Halloween-editie van ‘De Verraders’

Naast het Halloween-thema is er ook een andere verandering en dat is dat dit seizoen niet gepresenteerd wordt door Tijl Beckand of Art Rooijakkers, maar door oud-deelnemer Frank Evenblij. Hier zegt hij zelf in een persbericht het volgende over:

“Geweldig om aan de andere kant van het programma te staan, de vorige keer was ik deelnemer dus weet ik precies wat alle kandidaten van ‘De Verraders’ ondergaan. Eigenlijk vond ik het nu prettiger om als presentator hier aan mee te werken en vooral omdat deze Halloween editie best een pittige, lugubere versie van ‘De Verraders’ is. Ik kan alleen maar zeggen dat ik het met heel veel plezier heb gedaan.”
– Presentator Frank Evenblij

Uitzendschema van ‘De Verraders’

Deze speciale editie van De Verraders is vanaf donderdag 27 oktober dagelijks te zien op Videoland, met de laatste twee afleveringen op Halloween zelf, dus op 31 oktober. Al met al levert dit een totaal van zes afleveringen op en is het uitzendschema als volgt.

AfleveringWeekdagDatum
1Donderdag27 oktober 2022
2Vrijdag28 oktober 2022
3Zaterdag29 oktober 2022
4Zondag30 oktober 2022
5Maandag31 oktober 2022
6Maandag31 oktober 2022

Meer informatie over de serie

Dertien BN’ers strijden in een kasteel om 50 kilo zilver. Drie van hen zijn in het geniep Verraders en weigeren die pot te delen. De rest van de kandidaten zijn de Getrouwen en zij doen er alles aan om de Verraders in hun midden te identificeren voor het te laat is. Want de Verraders zetten overdag iedereen tegen elkaar op en ‘vermoorden’ iedere nacht een medekandidaat.

TitelDe Verraders: Videoland Editie
SoortSerie
Jaar2021–
Duur2 seizoenen
TaalNederlands
CategorieReality, Spelshow
PresentatorFrank Evenblij
DeelnemersBastiaan Ragas, Dave Roelvink, Famke Louise, Frits Wester, Christina Curry, Dennis Weening, Bobbi Eden, Gwen van Poorten, Ayoub Louihrani, Airen Mylene, Heleen van Royen, Soundos El Ahmadi, Hugo Kennis

Synopsis: Videoland

Jessica Dijkhof
Jessica studeerde Nederlandse literatuur en Communicatiewetenschappen aan de Vrije Universiteit. Als Redacteur bij Streamwijzer kan ze nu eindelijk haar passies voor schrijven en films combineren. Je maakt haar vooral blij met horrorfilms en Nederlandse romcoms.