Er komt weer een Halloween-editie van ‘De Verraders’ (en dit is wanneer)

Over twee maanden staat Halloween voor de deur. Vorig jaar betekende dat dat we getrakteerd werden op een speciaal seizoen van De Verraders en ook nu staat dat weer op de planning. Videoland heeft zojuist bekendgemaakt dat er weer een extra griezelige editie van de manipulatieve spelshow aankomt.

Halloween-editie van ‘De Verraders’ begint in september

Dit jaar is de strijd tussen de Getrouwen en Verraders al een keer losgebarsten. Op RTL 4 werd in maart het explosieve derde seizoen van De Verraders uitgezonden, waarin hockeyster Noor Omrani, zanger Billy Dans en influencer Chahid Charrak er met de zilverschat vandoor gingen. Maar net als vorig jaar kunnen we rondom Halloween nóg een keer plaatsnemen aan de ronde tafel. Op zaterdag 30 september gaat de extra griezelige Halloween-editie van het programma van start, uitsluitend op Videoland.

Vorig jaar werden de afleveringen in de week voor Halloween dagelijks uitgezonden. Nu ziet het programma er iets anders uit: vanaf de laatste dag van september kun je rekenen op wekelijkse afleveringen. Het is nog niet bekend hoeveel er precies zullen volgen, maar als de finale rondom Halloween (31 oktober) zal zijn, zullen het er waarschijnlijk vijf of zes zijn.

Welke kandidaten doen mee aan ‘De Verraders Halloween’?

Dertien BN’ers zullen zich dit keer wagen aan het bloedstollende spel, maar wie dat dan precies zijn is nog niet bekend. Vorig jaar schoven onder meer realityster Dave Roelvink, zangeres Famke Louise en cabaretier Soundos El Ahmadi aan.

Wat we wel al weten is dat de speciale Halloween-editie griezeliger dan ooit wordt, met doodenge missies en bloederige moorden. De ronde tafel-gesprekken vinden weer plaats onder leiding van Frank Evenblij, die net als vorig jaar het presentatiestokje van Tijl Beckand overneemt. Zodra we meer weten over de kandidaten van De Verraders Halloween, hoor je het natuurlijk direct van ons via je mail en onze social media-kanalen.

Meer informatie over de serie

Dertien BN’ers strijden in een kasteel om 50 kilo zilver. Drie van hen zijn in het geniep Verraders en weigeren die pot te delen. De rest van de kandidaten zijn de Getrouwen en zij doen er alles aan om de Verraders in hun midden te identificeren voor het te laat is. Want de Verraders zetten overdag iedereen tegen elkaar op en ‘vermoorden’ iedere nacht een medekandidaat.

TitelDe Verraders: Videoland Editie
SoortSerie
Jaar2022–
Duur3 seizoenen
TaalNederlands
CategorieReality, Spelshow
PresentatorFrank Evenblij
Zo werkt het spel van De Verraders - Vanaf 13 maart - RTL 4

Synopsis: Videoland

Jessica studeerde Nederlandse literatuur en Communicatiewetenschappen aan de Vrije Universiteit. Als Redacteur bij Streamwijzer kan ze nu eindelijk haar passies voor schrijven en films combineren. Je maakt haar vooral blij met horrorfilms en Nederlandse romcoms.