‘De Verraders’ is vandaag terug met een spookachtig nieuw seizoen

Morgen begint de meest spookachtige maand van het jaar en dat betekent dat het ook weer tijd is voor een gloednieuw Halloween-seizoen van De Verraders. De eerste aflevering waarin Monica Geuze, Katja Schuurman en elf anderen als Getrouwen en Verraders de strijd om de zilverschat aangaan, is nu te zien.

Lees ook: Top 10 – Kijktips voor de beste films en series elke week 🍿

Halloween-editie van ‘De Verraders’ vandaag van start

In maart van dit jaar was het explosieve derde seizoen van De Verraders te zien, waarin onder meer influencer Selma Omari, dj Sander Huisman en zanger Billy Dans opvielen. Fans van het programma kunnen nu gelukkig alweer terugkeren naar het spel van manipulatie en gekonkel; op zaterdag 30 september is de Halloween-editie van het programma namelijk van start gegaan.

Iedere week is er op Videoland een nieuwe aflevering van het griezelige seizoen te zien. Het seizoen zal uit zes afleveringen bestaan, waardoor de seizoensfinale op zaterdag 28 oktober op het programma staat. Dit is dus anders dan vorig jaar, toen er in de week voor Halloween iedere dag een nieuwe episode verscheen.

AfleveringWeekdagDatum
1Zaterdag30 september 2023
2Zaterdag30 september 2023
3Zaterdag7 oktober 2023
4Zaterdag14 oktober 2023
5Zaterdag21 oktober 2023
6Zaterdag28 oktober 2023

Dit kunnen we verwachten van ‘De Verraders Halloween’

De Verraders Halloween zal er weer net zo uitzien als je van het programma gewend bent: de presentator, Frank Evenblij, kiest tijdens de eerste ronde tafel een aantal Verraders uit en die mogen hun medekandidaten iedere avond ‘vermoorden’. Tijdens de ronde tafel proberen de Gertrouwen hen te ontmaskeren.

We weten nu nog niet wie welke rol gaat vertolken, maar wel welke BN’ers allemaal in het spel zullen zijn. Hieronder zetten we de dertien deelnemers voor je op een rijtje:

 • Acteur André Dongelmans
 • Actrice en zangeres Bente Fokkens
 • Boerin Bertie Steur
 • Rapper Bokoesam
 • Radio-dj Eva Koreman
 • Actrice en fitnessgoeroe Fajah Lourens
 • Cabaretier Guido Weijers
 • Presentator Jayjay Boske
 • Actrice Katja Schuurman
 • Influencer en presentatrice Monica Geuze
 • Rapper Pepijn Lanen
 • Mediadeskundige Rob Goossens
 • Presentator Tim den Besten

Meer informatie over de serie

Dertien BN’ers strijden in een kasteel om 50 kilo zilver. Drie van hen zijn in het geniep Verraders en weigeren die pot te delen. De rest van de kandidaten zijn de Getrouwen en zij doen er alles aan om de Verraders in hun midden te identificeren voor het te laat is. Want de Verraders zetten overdag iedereen tegen elkaar op en ‘vermoorden’ iedere nacht een medekandidaat.

TitelDe Verraders: Videoland Editie
SoortSerie
Jaar2022–
Duur3 seizoenen
TaalNederlands
CategorieReality, Spelshow
PresentatorFrank Evenblij
KandidatenAndré Dongelmans, Bente Fokkens, Bertie Steur, Bokoesam, Eva Koreman, Fajah Lourens, Guido Weijers, Jayjay Boske, Katja Schuurman, Monica Geuze, Pepijn Lanen, Rob Goossens, Tim den Besten

Synopsis: Videoland

Jessica Dijkhof
Jessica studeerde Nederlandse literatuur en Communicatiewetenschappen aan de Vrije Universiteit. Als Redacteur bij Streamwijzer kan ze nu eindelijk haar passies voor schrijven en films combineren. Je maakt haar vooral blij met horrorfilms en Nederlandse romcoms.