Griezelige Halloween-editie van ‘De Verraders’ is vandaag van start gegaan

Volgende week is het alweer Halloween en daarom is het nu tijd voor de speciale editie van De Verraders. Vandaag is de allereerste aflevering hiervan op Videoland verschenen. Het spel vol manipulatie, bedrog en gekonkel is dus helemaal terug—en spannender dan ooit!

Speciale Halloween-editie van ‘De Verraders’

De strijd tussen de Getrouwen en Verraders barst weer los, maar in deze Halloween-editie zijn de spellen enger dan ooit. Lukt het de Verraders om in deze nieuwe situatie te blijven misleiden en lukt het de Getrouwen hen te ontmaskeren? Vandaag ontdekken we welke kandidaten een masker van bedrog en manipulatie voor zullen moeten houden en welke er maar ‘gewone’ getrouwen zullen blijven. Onder meer realityster Dave Roelvink, zangeres Famke Louise, presentatrice Gwen van Poorten, schrijfster Heleen van Royen, cabaretier Soundos El Ahmadi en presentator Dennis Weening doen mee. Spannend!

Deze editie staat dus geheel in het teken van Halloween, waardoor ook de locatie (kasteel De Havixhorst) is omgetoverd tot Halloween-paradijs. Een ander verschil is dat de presentatie deze keer niet in handen ligt van Tijl Beckand of Art Rooijakkers, maar van oud-deelnemer Frank Evenblij. Hij gaat de dertien kandidaten begeleiden. Hieronder zie je ze alvast voor het eerst in actie.

Speciale editie van ‘De Verraders’ is van 27 tot 31 oktober te zien

De Halloween-editie van De Verraders is op donderdag 27 oktober van start gegaan op Videoland, waar iedere dag een nieuwe aflevering live komt te staan. Op de datum van Halloween zelf, 31 oktober, verschijnen de laatste twee afleveringen en weten we wie er met het zilver vandoor gaat. Al met al levert dit een totaal van zes afleveringen op en is het uitzendschema als volgt.

AfleveringWeekdagDatum
1Donderdag27 oktober 2022
2Vrijdag28 oktober 2022
3Zaterdag29 oktober 2022
4Zondag30 oktober 2022
5Maandag31 oktober 2022
6Maandag31 oktober 2022

Meer informatie over de serie

Dertien BN’ers strijden in een kasteel om 50 kilo zilver. Drie van hen zijn in het geniep Verraders en weigeren die pot te delen. De rest van de kandidaten zijn de Getrouwen en zij doen er alles aan om de Verraders in hun midden te identificeren voor het te laat is. Want de Verraders zetten overdag iedereen tegen elkaar op en ‘vermoorden’ iedere nacht een medekandidaat.

TitelDe Verraders: Videoland Editie
SoortSerie
Jaar2021–
Duur2 seizoenen
TaalNederlands
CategorieReality, Spelshow
PresentatorFrank Evenblij
DeelnemersBastiaan Ragas, Dave Roelvink, Famke Louise, Frits Wester, Christina Curry, Dennis Weening, Bobbi Eden, Gwen van Poorten, Ayoub Louihrani, Airen Mylene, Heleen van Royen, Soundos El Ahmadi, Hugo Kennis

Synopsis: Videoland

Jessica Dijkhof
Jessica studeerde Nederlandse literatuur en Communicatiewetenschappen aan de Vrije Universiteit. Als Redacteur bij Streamwijzer kan ze nu eindelijk haar passies voor schrijven en films combineren. Je maakt haar vooral blij met horrorfilms en Nederlandse romcoms.