Seizoen 2022 van ‘De Verraders’ is binnenkort al te zien

De splinternieuwe spelshow De Verraders werd na een uitstekend bekeken eerste seizoen verlengd met een speciale Videoland-editie. Het slotstuk hiervan kwam pas vorige week op Videoland, maar RTL heeft nu al laten weten dat de nieuwe afleveringen in aantocht zijn. Seizoen 2022 van De Verraders zal vanaf 20 februari 2022 te zien zijn.

Seizoen 2022 van ‘De Verraders’ gaat op 20 februari van start

In een Instagram-bericht laat de commerciële omroep weten dat De Verraders al heel snel terugkeert bij RTL 4. Op 20 februari gaat seizoen 2022 namelijk al van start. Of dit seizoen net als het eerste deel door Tijl Beckand gepresenteerd zal worden of net als de Videoland-editie door Art Rooijakkers, is nog niet bekend.

Ook wordt niets geschreven over de streaming release van het televisieseizoen. RTL zendt echter al haar eigen programma’s ook uit op de video on demand-dienst Videoland, dus naar alle waarschijnlijkheid gaan de nieuwe afleveringen daar gelijktijdig in première. Ten slotte verwachten we dat binnenkort de deelnemers bekendgemaakt zullen worden. De afbeelding hierboven is dan ook nog van de ‘oude’ kandidaten van de Videoland-editie.

Uitzendschema

Het aantal afleveringen is nog niet precies bekend, maar tijdens het eerste seizoen van De Verraders kwam het totaal uit op 8. De Videoland-editie was met 6 afleveringen (door het kleinere aantal deelnemers) iets korter. Mocht de TV-editie dit keer weer van dezelfde lengte zijn, dan ziet een wekelijkse uitzending op zondag vanaf 20 februari 2022 er als volgt uit in de vorm van een uitzendschema.

AfleveringWeekdagDatum
1Zondag20 februari 2022
2Zondag27 februari 2022
3Zondag6 maart 2022
4Zondag13 maart 2022
5Zondag20 maart 2022
6Zondag27 maart 2022
7Zondag3 april 2022
8Zondag10 april 2022

Meer informatie: dit is ‘De Verraders’

Bekende Nederlanders strijden in een kasteel om een stapel puur zilver. Drie van hen zijn in het geniep Verraders en weigeren die pot te delen. De rest van de kandidaten zijn de Getrouwen en zij doen er alles aan om de Verraders in hun midden te identificeren voor het te laat is. Want de Verraders zetten overdag iedereen tegen elkaar op en ‘vermoorden’ iedere nacht een medekandidaat.

TitelDe Verraders
SoortSerie
Jaar2021
Duur3 seizoenen
TaalNederlands
CategorieReality, Spelshow
CastTijl Beckand, Art Rooijakkers (presentatoren)
KijkenBekijk direct op Videoland
Zo werkt het spel van De Verraders - Vanaf 13 maart - RTL 4

Synopsis: Videoland