Hoe laat en waar kun je ‘Veronica Offside’ online en op tv kijken?

Nederland is weer een gloednieuwe voetbaltalkshow rijker en de presentator is, niet geheel onverwachts, Wilfred Genee. Naast zijn succesprogramma Vandaag Inside op SBS6 zal hij Veronica Offside presenteren met Wesley Sneijder, Andy van der Meijden en Wim Kieft als vaste tafelgasten. Elke maandag en vrijdag om 20:25 uur op tv bij Veronica te zien en daarnaast kun je de afleveringen live en online (terug)kijken op NLZIET. In dit artikel vind je alle informatie over waar en hoe laat nieuwe afleveringen te zien zullen zijn.

Ga direct naar NLZIET en kijk 14 dagen gratis naar meer dan 200.000 programma’s, series en films van SBS, RTL, NPO en meer ✅

Hoe laat en waar komen nieuwe afleveringen van Veronica Offside op tv?

Wilfred Genee kan met Veronica Offside weer een nieuwe talkshow aan zijn portfolio toevoegen, maar dit keer zullen René van der Gijp en Johan Derksen niet aan tafel aanschuiven. Wie we wel steevast te zien zullen krijgen zijn de bekende voormalig profvoetballers Wim Kieft, Andy van der Meijden en Wesley Sneijder. Daarnaast zullen er elke aflevering ook wisselende gasten in het programma verschijnen.

Hoe laat komt Veronica Offside op televisie? Je kunt vanaf 15 augustus 2022 elke maandag en vrijdag van 20:25 uur tot 20:58 uur bij Veronica op tv kijken naar een nieuwe aflevering. Hierdoor ontstaat er een keiharde concurrentiestrijd om de kijker, want om precies dezelfde tijd start elke maandag en vrijdag de voetbaltalkshow VTBL bij RTL 7 met Frank Evenblij en Simon Zijlemansweer.

Hoe laat komen de afleveringen van Veronica Offside op NLZIET?

Hierboven zie je dat de afleveringen van Veronica Offside om 20:25 uur via de tv-zender Veronica op de televisie te zien zullen zijn. Op dat moment kan door live tv hier op NLZIET naar de uitzending worden gekeken op deze streamingdienst. Daarna kun je de aflevering ook terugkijken.

Veronica Offside op Netflix, Videoland, Disney+, Amazon Prime Video en andere streamingdiensten

Veronica Offside is een serie die, zoals de naam eigenlijk al verklapt, op tv wordt uitgezonden door de zender Veronica. Daardoor zal hij enkel op NLZIET online te zien zijn. Netflix, Videoland, Disney+, Amazon Prime Video en andere streamingdiensten in Nederland hebben de uitzendrechten hiervan niet in handen, dus op hun videodiensten kunnen de afleveringen niet gestreamd worden.

✅ NLZIETBij NLZIET is deze serie via KIJK te zien. Ga direct naar Veronica Offside op NLZIET.
⛔️ Amazon Prime VideoDe serie is op dit moment niet te streamen met een abonnement op Amazon’s streamingdienst Prime Video.
⛔️ Disney+Momenteel kun je deze serie niet kijken bij Disney+.
⛔️ HBO MaxBij HBO Max kun je niet naar Veronica Offside kijken op dit moment.
⛔️ NetflixDeze serie is op het moment van schrijven niet te zien bij Netflix.
⛔️ VideolandBij Videoland kun je dit programma helaas niet kijken.
⛔️ ViaplayDe nieuwe videodienst Viaplay zendt deze talkshow niet uit, maar door de aankoop van het Premier League– en Bundesliga-voetbal zijn er wel andere voetbalprogramma’s in het aanbod te vinden.

Hier gaat de talkshow met Wilfred Genee, Andy van der Meijde, Wesley Sneijder en Wim Kieft over

Veronica Offside, gepresenteerd door Wilfred Genee, is vanaf maandag 15 augustus iedere maandag- en vrijdagavond te zien om 20.30u op Veronica. Andy van der Meijde, Wesley Sneijder en Wim Kieft zijn de vaste tafelgasten. Ook zullen een aantal wisselende gasten aanschuiven.


Synopsis: NLZIET
Afbeelding ter illustratie