Er komen ontzettend veel vragen bij ons binnen die gaan over de film Verliefd op Cuba uit 2019. De film behaalde tot dusver een 4.8 uit 10 op IMDb en filmliefhebbers kijken de film graag online.

In dit artikel geven wij aan of Verliefd op Cuba op het moment van schrijven te bekijken is op streamingdiensten zoals Netflix, Amazon Prime Video, Disney+, Pathé Thuis of een ander video on demand-platform.

Waar kun je Verliefd op Cuba uit 2019 online kijken?

Amazon Prime Video: Bij Amazon Prime Video kun je de film Verliefd op Cuba uit 2019 zien. Je kunt nu 30 dagen gratis kijken. Ga direct naar Verliefd op Cuba op Amazon Prime Video.

Pathé Thuis: De film Verliefd op Cuba uit 2019 is op dit moment te bekijken via Pathé Thuis. Ga direct naar Verliefd op Cuba op Pathé Thuis.

Ziggo on Demand: Ziggo on Demand biedt momenteel ook de film Verliefd op Cuba uit 2019 aan. Ga direct naar Verliefd op Cuba op Ziggo on Demand.

Bol.com: Als je de film Verliefd op Cuba uit 2019 op DVD of Blu-ray wilt hebben, vind je die bij Bol.com. Ga direct naar Verliefd op Cuba op Bol.com.

Verhaal van Verliefd op Cuba (2019)

Een moeder komt erachter dat haar dochter niet alleen een nieuwe relatie heeft met een Cubaan, maar ook gaat trouwen in Cuba. Ze wil het gedoemde huwelijk een halt toeroepen en neemt het eerste vliegtuig.

Informatie over de film

Titel: Verliefd op Cuba
Jaar: 2019
Categorie: Komedie, Drama, Romantiek
Regisseur: Johan Nijenhuis
Schrijvers: Anne-Louise Verboon
Cast: Susan Visser, Abbey Hoes, Rolf Sanchez
IMDb: 4.8 uit 10 op IMDb
Trailer: Bekijk via YouTube
Bestel: Bestel via Bol.com

Benieuwd naar meer nieuws over Verliefd op Cuba op deze website? Hier vind je alle informatie over Verliefd op Cuba op Streamwijzer.