Waar kan ik de film Verliefd op Cuba (2019) online kijken?

Er komen ontzettend veel vragen bij ons binnen die gaan over het online kijken van de film Verliefd op Cuba uit 2019. De film behaalde tot dusver een 4.8 uit 10 op IMDb en filmliefhebbers streamen de film graag.

In dit artikel geven wij aan aan of deze film op het moment van schrijven te bekijken is op streamingdiensten zoals Netflix, Amazon Prime Video, Disney+, Pathé Thuis of dat streaming op een ander video on demand-platform mogelijk is.

Waar kun je Verliefd op Cuba uit 2019 online kijken?

Prime Video Store: Deze titel is op dit moment te bekijken als huur- en kooptitel via de Prime Video Store. Ga direct naar de film in de Prime Video Store.

Pathé Thuis: Deze titel is op dit moment te bekijken via Pathé Thuis. Ga direct naar de film op Pathé Thuis.

Ziggo on Demand: Ziggo on Demand biedt momenteel ook deze titel aan. Ga direct naar de film op Ziggo on Demand.

Bol.com: Als je deze titel op DVD of Blu-ray wilt hebben, vind je die bij Bol.com. Ga direct naar de film op Bol.com.

Verhaal van Verliefd op Cuba (2019)

Een moeder komt erachter dat haar dochter niet alleen een nieuwe relatie heeft met een Cubaan, maar ook gaat trouwen in Cuba. Ze wil het gedoemde huwelijk een halt toeroepen en neemt het eerste vliegtuig.

Streaming informatie over de film

Jaar: 2019
Categorie: Komedie, Drama, Romantiek
Regisseur: Johan Nijenhuis
Schrijvers: Anne-Louise Verboon
Cast: Susan Visser, Abbey Hoes, Rolf Sanchez
IMDb: 4.8 uit 10 op IMDb
Trailer: Bekijk via YouTube
Bestel: Bestel via Bol.com

Benieuwd naar meer nieuws en streaming mogelijkheden van deze titel? Hier vind je alle informatie over de film op Streamwijzer.

Wij zijn gek op het streamen van films, series, sport, podcasts en luisterboeken. Jij ook? Volg ons dan via onze website en social media kanalen voor het laatste nieuws over de beste content op de streamingdiensten in Nederland.