Waar kun je ‘Het Verhaal van Nederland – Oranje Nassau’ online terugkijken als je de uitzending gemist hebt?

Na het grote succes van Het Verhaal van Nederland is het op 31 januari 2024 tijd voor Het Verhaal van Nederland – Oranje Nassau. Opnieuw neemt Daan Schuurmans ons mee in de geschiedenis, maar deze keer kijken we naar het verhaal van de Oranjes. De eerste aflevering komt op woensdag 31 januari op tv, maar wat nou als je de uitzending gemist hebt? Gelukkig kun je alle afleveringen nog online terugkijken. In dit artikel geven wij aan of dit programma op het moment van schrijven te bekijken is op streamingdiensten.

Ga nu naar NLZIET en kijk 14 dagen gratis naar meer dan 200.000 programma’s, series en films van SBS, RTL, NPO en meer ✅

Waar kun je de serie ‘Het Verhaal van Nederland – Oranje Nassau’ online kijken?

Het Verhaal van Nederland – Oranje Nassau wordt vanaf woensdag 31 januari iedere week uitgezonden op NPO 1. In de onderstaande tabel vind je meer informatie over de streamingmogelijkheden.

✅ NLZIET➡️ Ga meteen naar Het Verhaal van Nederland – Oranje Nassau bij NLZIET. Omdat het programma op tv wordt uitgezonden, is het mogelijk om alle afleveringen online via NLZIET terug te kijken. Daarnaast kun je sinds woensdag 31 januari het hele seizoen vooruitkijken. En je kunt een abonnement nu 14 dagen gratis uitproberen.
⛔️ Amazon Prime VideoMet een abonnement bij Amazons streamingdienst Prime Video kun je op het moment van schrijven niet dit programma zien.
⛔️ Disney+Momenteel kun je dit tv-programma niet kijken bij Disney+.
⛔️ HBO MaxDeze nieuwe videodienst heeft Het Verhaal van Nederland – Oranje Nassau niet in het aanbod opgenomen.
⛔️ NetflixDit dansprogramma is op het moment van schrijven niet te zien bij Netflix.
⛔️ ViaplayBij Viaplay is de titel nu niet te zien.
⛔️ VideolandRTL is niet de eigenaar van Het Verhaal van Nederland – Oranje Nassau en daarom vind je dit programma helaas niet terug op Videoland.

Verhaal en trailer van ‘Het Verhaal van Nederland – Oranje Nassau’

Na het succes van Het Verhaal van Nederland over de geschiedenis van ons land duikt Het Verhaal van Nederland – Oranje Nassau in de geschiedenis van het Huis van Oranje-Nassau. Van de eerste Nassaus die voet zetten op Nederlandse bodem in Breda, tot aan koning Willem-Alexander. In een 8-delige televisieserie, vanaf woensdag 31 januari 2024 om 20:30 uur bij de NTR op NPO 1, neemt verteller Daan Schuurmans de kijker mee langs de hoogte- en dieptepunten van de Oranje dynastie. Daan bezoekt elke plek van betekenis en duikt soms midden in het drama op. Daarnaast wordt zijn vertelling gecombineerd met het commentaar van deskundigen. 

Streaming informatie over de serie

TitelHet Verhaal van Nederland – Oranje Nassau
Jaar2024
SoortSerie
Duur1 seizoen
TaalNederlands
CategorieGeschiedenis
PresentatorDaan Schuurmans

Synopsis: NTR

Jessica Dijkhof
Jessica studeerde Nederlandse literatuur en Communicatiewetenschappen aan de Vrije Universiteit. Als Redacteur bij Streamwijzer kan ze nu eindelijk haar passies voor schrijven en films combineren. Je maakt haar vooral blij met horrorfilms en Nederlandse romcoms.