Verdwijnsein Videoland | Mei 2022

Dit is het verdwijnsein van Videoland in mei 2022. De volgende films en series dreigen op deze data in mei van de streamingdienst te worden verwijderd. Bekijk ook de algemene pagina over Videoland om nieuws, informatie, tips en de laatste toevoegingen aan het video on demand-platform te vinden. Ook wordt op Streamwijzer dagelijks het complete aanbod van Videoland bijgewerkt.

Verdwijnsein van films en series op Videoland (mei 2022)

Sherlock GnomesFilm1 meiIMDbTrailer
GenderbendeFilm4 meiIMDbTrailer
PaddingtonFilm4 meiIMDbTrailer
The Girl in the Spider’s WebFilm6 meiIMDbTrailer
The HolidayFilm6 meiIMDbTrailer
Beste KijkersSerieSeizoen 68 meiIMDbTrailer
Foute VriendinnenSerieSeizoen 19 meiIMDbTrailer
Pain and GainFilm13 meiIMDbTrailer
Creed IIFilm15 meiIMDbTrailer
Now You See Me 2Film22 meiIMDbTrailer
The Other TwoSerieSeizoen 124 meiIMDbTrailer
21 Jump StreetFilm31 meiIMDbTrailer
22 Jump StreetFilm31 meiIMDbTrailer
GoudzuchtSerieSeizoen 131 meiIMDbTrailer
Holland’s Next Top ModelSerieSeizoen 1131 meiIMDbTrailer
Leven Achter TraliesSerieSeizoen 131 meiIMDbTrailer
QuizFilm31 meiIMDbTrailer
Robin HoodSerieSeizoen 1-231 meiIMDbTrailer

Let op: Videoland kan te allen tijde beslissen licenties te verlengen om films en series alsnog in het aanbod van de streamingdienst te houden. Op de Instagram, Twitter en Facebook pagina van Streamwijzer kom je als eerste te weten welke films en series nieuw op Videoland komen of juist verdwijnen.

Uitleg over het verwijderalarm

Elke maand houden we in deze lijst bij welke films en series van Videoland in Nederland verwijderd dreigen te worden. Deze titels worden door Videoland doorgegeven voor het verwijderalarm, maar kunnen natuurlijk te allen tijde toch behouden worden door het video on demand-platform. We werken de lijst regelmatig bij om te zorgen dat je zo goed mogelijk op de hoogte bent van de wijzigingen in het aanbod.

Van sommige titels in het verdwijnsein wordt een einddatum gedeeld, maar van sommige films en series is dat niet het geval. Daarvan is enkel bekend dat ze binnen 30 dagen niet meer op de streamingdienst te zien zullen zijn. Ook van deze titels zullen we de einddatum aanpassen zodra hij bekend is.