Verdwijnsein Netflix | Mei 2021

Dit is het verdwijnsein van Netflix in mei 2021. De volgende films en series dreigen op deze data in mei van Netflix te worden verwijderd. Kun je deze titels niet missen? Je kunt ze altijd op deze manier aanvragen bij Netflix.

Verdwijnsein van Netflix in Nederland (mei 2021)

TitelSoortJaarDatumIMDbTrailerKijken
La La LandFilm201621 mei8TrailerKijken
The Vampire DiariesSerie200931 mei7.7TrailerKijken

Let op: Netflix kan te allen tijde beslissen licenties te verlengen om films en series alsnog in het aanbod van de streamingdienst te houden.


Op de Instagram, Twitter en Facebook pagina van Streamwijzer kom je als eerste te weten welke films en series nieuw op Netflix komen of juist verdwijnen.


 • Welke films en series verdwijnen van Netflix Nederland in mei 2021?

  In deze lijst vind je alle films en series die in het verwijderalarm van Netflix Nederland in mei 2021 vermeld staan, waaronder de La La Land en The Vampire Diaries.

 • Welke films en series werden vorige maand verwijderd van Netflix in Nederland?

  Vorige maand verdwenen onder andere Scorpion, Once Upon A Time In Hollywood, De Film van Dylan Haegens en The Notebook. De volledige lijst vind je in ons overzicht van het verdwijnsein van Netflix in april 2021.

 • Welke films en series verdwijnen er volgende maand van Netflix in Nederland?

  Volgende maand wordt er weer een nieuwe reeks films en series verwacht in het verwijderalarm van Netflix Nederland. Het volledige overzicht vind je in het verdwijnsein van Netflix in juni 2021.

 • Komen er ook nieuwe films en series bij op Netflix Nederland deze maand?

  Er zullen heel veel nieuwe films en series aan het aanbod van Netflix toegevoegd worden deze maand. Het complete overzicht vind je in de lijst met nieuwe films en series op Netflix in mei 2021.