Verdwijnsein Amazon Prime Video | September 2022

Dit is het verdwijnsein van Amazon Prime Video in september 2022. De volgende films en series dreigen op deze data in september van de streamingdienst te worden verwijderd. Bekijk ook de algemene pagina over Amazon Prime Video om nieuws, informatie, tips en de laatste toevoegingen aan het video on demand-platform te vinden. Ook wordt op Streamwijzer dagelijks het complete aanbod van Amazon Prime Video in Nederland bijgewerkt.

→ Je kunt nu 30 dagen gratis naar alle films en series op Amazon Prime Video kijken ✅

Verdwijnsein van films en series op Amazon Prime Video (september 2022)

TitelSoortKijkenUitzendingDatumIMDbTrailer
The Craft: LegacyFilmKijken20202 september4.4Trailer
Target Number OneFilmKijken202010 september6.2Trailer
The High NoteFilmKijken202010 september6.4Trailer
The King of Staten IslandFilmKijken202010 september7.1Trailer
The Tax CollectorFilmKijken202010 september4.8Trailer
The Little ThingsFilmKijken202120 september6.3Trailer
Those Who Wish Me DeadFilmKijken202120 september6Trailer
Wonder Woman 1984FilmKijken202120 september5.4Trailer
The DoormanFilmKijken202029 september4.6Trailer
Bang Baaja BaaraatSerieKijkenSeizoen 130 september7.9Trailer
ForeverSerieKijkenSeizoen 130 september8.2Trailer
Lethal WeaponSerieKijkenSeizoen 1-330 september7.8Trailer
The WitchesFilmKijken199030 september6.8Trailer

Let op: Amazon Prime Video kan te allen tijde beslissen licenties te verlengen om films en series alsnog in het aanbod van de streamingdienst te houden. Op de Instagram, Twitter en Facebook pagina van Streamwijzer kom je als eerste te weten welke films en series nieuw op Amazon Prime Video komen of juist verdwijnen.

Uitleg over het verwijderalarm

Elke maand houden we in deze lijst bij welke films en series van Amazon Prime Video in Nederland verwijderd dreigen te worden. Deze titels worden door Amazon doorgegeven voor het verwijderalarm, maar kunnen natuurlijk te allen tijde toch behouden worden door het video on demand-platform. We werken de lijst regelmatig bij om te zorgen dat je zo goed mogelijk op de hoogte bent van de wijzigingen in het aanbod.

Van sommige titels in het verdwijnsein wordt een einddatum gedeeld, maar van sommige films en series is dat niet het geval. Daarvan is enkel bekend dat ze binnen 30 dagen niet meer op de streamingdienst te zien zullen zijn. Ook van deze titels zullen we de einddatum aanpassen zodra hij bekend is.

Abonnement op Amazon Prime Video

Wil je graag nog naar je favoriete film of serie kijken voordat hij van Amazon Prime Video verwijderd wordt? Ga direct naar de officiële website van Amazon Prime Video en kijk nu de eerste 30 dagen gratis naar het complete aanbod van de streamingdienst. Meer informatie over het video on demand-platform van deze online winkelgigant vind je op onze overzichtspagina van Amazon Prime Video.


  1. Welke films en series verdwijnen van Amazon Prime Video in september 2022?

    In deze lijst vind je alle films en series die in het verwijderalarm van Amazon Prime Video Nederland in september 2022 vermeld staan, waaronder The Little Things en meer.

  2. Komen er ook nieuwe films en series bij op Amazon Prime Video deze maand?

    Er zullen heel veel nieuwe films en series aan het aanbod van Amazon Prime Video toegevoegd worden deze maand. Het complete overzicht vind je in de lijst met nieuwe films en series op Amazon Prime Video in september 2022.