Verdwijnsein Amazon Prime Video | Oktober 2022

Dit is het verdwijnsein van Amazon Prime Video in oktober 2022. De volgende films en series dreigen op deze data volgende maand van de streamingdienst te worden verwijderd. Bekijk ook de algemene pagina over Amazon Prime Video om nieuws, informatie, tips en de laatste toevoegingen aan het video on demand-platform te vinden. Ook wordt op Streamwijzer dagelijks het complete aanbod van Amazon Prime Video in Nederland bijgewerkt.

→ Je kunt nu 30 dagen gratis naar alle films en series op Amazon Prime Video kijken ✅

Verdwijnsein van films en series op Amazon Prime Video (oktober 2022)

TitelSoortKijkenUitzendingDatumIMDbTrailer
PeninsulaFilmKijken20201 oktober5.5Trailer
Train to BusanFilmKijken20161 oktober7.6Trailer
Lodge 49SerieKijkenSeizoen 18 oktober7.6Trailer
Mortal KombatFilmKijken20218 oktober6.1Trailer
PomsFilmKijken20199 oktober6.1Trailer
ArchiveFilmKijken2020Binnen 30 dagen6.3Trailer
BrimstoneFilmKijken2017Binnen 30 dagen7Trailer
IrresistibleFilmKijken2020Binnen 30 dagen6.3Trailer

Let op: Amazon Prime Video kan te allen tijde beslissen licenties te verlengen om films en series alsnog in het aanbod van de streamingdienst te houden. Op de Instagram, Twitter en Facebook pagina van Streamwijzer kom je als eerste te weten welke films en series nieuw op Amazon Prime Video komen of juist verdwijnen.

Uitleg over het verwijderalarm

Elke maand houden we in deze lijst bij welke films en series van Amazon Prime Video in Nederland verwijderd dreigen te worden. Deze titels worden door Amazon doorgegeven voor het verwijderalarm, maar kunnen natuurlijk te allen tijde toch behouden worden door het video on demand-platform. We werken de lijst regelmatig bij om te zorgen dat je zo goed mogelijk op de hoogte bent van de wijzigingen in het aanbod.

Van sommige titels in het verdwijnsein wordt een einddatum gedeeld, maar van sommige films en series is dat niet het geval. Daarvan is enkel bekend dat ze binnen 30 dagen niet meer op de streamingdienst te zien zullen zijn. Ook van deze titels zullen we de einddatum aanpassen zodra hij bekend is.

Abonnement op Amazon Prime Video

Wil je graag nog naar je favoriete film of serie kijken voordat hij van Amazon Prime Video verwijderd wordt? Ga direct naar de officiële website van Amazon Prime Video en kijk nu de eerste 30 dagen gratis naar het complete aanbod van de streamingdienst. Meer informatie over het video on demand-platform van deze online winkelgigant vind je op onze overzichtspagina van Amazon Prime Video.


  1. Welke films en series verdwijnen van Amazon Prime Video in oktober 2022?

    In deze lijst vind je alle films en series die in het verwijderalarm van Amazon Prime Video Nederland in oktober 2022 vermeld staan, waaronder Mortal Kombat en meer.

  2. Komen er ook nieuwe films en series bij op Amazon Prime Video deze maand?

    Er zullen heel veel nieuwe films en series aan het aanbod van Amazon Prime Video toegevoegd worden deze maand. Het complete overzicht vind je in de lijst met nieuwe films en series op Amazon Prime Video elke maand.

Wij zijn gek op het streamen van films, series, sport, podcasts en luisterboeken. Jij ook? Volg ons dan via onze website en social media kanalen voor het laatste nieuws over de beste content op de streamingdiensten in Nederland.