Verdwijnsein Amazon Prime Video | Oktober 2021

Dit is het verdwijnsein van Amazon Prime Video in oktober 2021. De volgende films en series dreigen op deze data in oktober van de streamingdienst te worden verwijderd. Bekijk ook de algemene pagina over Amazon Prime Video om nieuws, informatie, tips en de laatste toevoegingen aan het video on demand-platform te vinden. Ook wordt op Streamwijzer dagelijks het complete aanbod van Amazon Prime Video in Nederland bijgewerkt.

→ Je kunt nu 30 dagen gratis naar alle films en series op Amazon Prime Video kijken ✅

Verdwijnsein van films en series op Amazon Prime Video (oktober 2021)

CastleSerieKijkenSeizoen 1-84 oktober8.1Trailer
The Daily Review TokyoSerieKijkenSeizoen 17 oktoberIMDbTrailer
The Baker and the BeautySerieKijkenSeizoen 1-29 oktober7.4Trailer
Gossip GirlSerieKijkenSeizoen 1-613 oktober7.4Trailer
Birds of PreyFilmKijken202016 oktober6.1Trailer
Richard JewellFilmKijken201916 oktober7.5Trailer
Scary Stories to Tell in the DarkFilmKijken201920 oktober6.2Trailer
Last ChristmasFilmKijken201931 oktober6.5Trailer
The Invisible ManFilmKijken2020Binnen 30 dagen7.1Trailer
The LighthouseFilmKijken2019Binnen 30 dagen7.5Trailer
Emma.FilmKijken2020Binnen 30 dagen6.7Trailer
Marianne & Leonard – Words of LoveFilmKijken2019Binnen 30 dagen7Trailer

Let op: Amazon Prime Video kan te allen tijde beslissen licenties te verlengen om films en series alsnog in het aanbod van de streamingdienst te houden. Op de Instagram, Twitter en Facebook pagina van Streamwijzer kom je als eerste te weten welke films en series nieuw op Amazon Prime Video komen of juist verdwijnen.

Uitleg over het verwijderalarm

Elke maand houden we in deze lijst bij welke films en series van Amazon Prime Video in Nederland verwijderd dreigen te worden. Deze titels worden door Amazon doorgegeven voor het verwijderalarm, maar kunnen natuurlijk te allen tijde toch behouden worden door het video on demand-platform. We werken de lijst regelmatig bij om te zorgen dat je zo goed mogelijk op de hoogte bent van de wijzigingen in het aanbod.

Van sommige titels in het verdwijnsein wordt een einddatum gedeeld, maar van sommige films en series is dat niet het geval. Daarvan is enkel bekend dat ze binnen 30 dagen niet meer op de streamingdienst te zien zullen zijn. Ook van deze titels zullen we de einddatum aanpassen zodra hij bekend is.

Abonnement op Amazon Prime Video

Wil je graag nog naar je favoriete film of serie kijken voordat hij van Amazon Prime Video verwijderd wordt? Ga direct naar de officiële website van Amazon Prime Video en kijk nu de eerste 30 dagen gratis naar het complete aanbod van de streamingdienst. Meer informatie over het video on demand-platform van deze online winkelgigant vind je op onze overzichtspagina van Amazon Prime Video.