Verdwijnsein Amazon Prime Video | Mei 2021

Dit is het verdwijnsein van Amazon Prime Video in mei 2021. De volgende films en series dreigen op deze data in mei van de streamingdienst te worden verwijderd. Bekijk ook de algemene pagina over Amazon Prime Video om nieuws, informatie, tips en de laatste toevoegingen aan het video on demand-platform te vinden. Ook wordt op Streamwijzer dagelijks het complete aanbod van Amazon Prime Video in Nederland bijgewerkt.

→ Je kunt nu 30 dagen gratis naar alle films en series op Amazon Prime Video kijken ✅

Verdwijnsein van films en series op Amazon Prime Video (mei 2021)

TitelSoortKijkenUitzendingDatumIMDbTrailer
Blood FatherFilmKijken201614 mei6.4Trailer
It Chapter TwoFilmKijken201914 mei6.5Trailer
The KingdomFilmKijken200715 mei7Trailer
Good BoysFilmKijken201916 mei7.1Trailer
Pet SemataryFilmKijken201916 mei5.7Trailer
The KitchenFilmKijken201928 mei5.5Trailer
Batman: HushFilmKijken201931 mei6.9Trailer
JiskefetSerieKijkenSeizoen 1-931 mei8.5Trailer

Let op: Amazon Prime Video kan te allen tijde beslissen licenties te verlengen om films en series alsnog in het aanbod van de streamingdienst te houden. Op de Instagram, Twitter en Facebook pagina van Streamwijzer kom je als eerste te weten welke films en series nieuw op Amazon Prime Video komen of juist verdwijnen.

Uitleg over het verwijderalarm

Elke maand houden we in deze lijst bij welke films en series van Amazon Prime Video in Nederland verwijderd dreigen te worden. Deze titels worden door Amazon doorgegeven voor het verwijderalarm, maar kunnen natuurlijk te allen tijde toch behouden worden door het video on demand-platform. We werken de lijst regelmatig bij om te zorgen dat je zo goed mogelijk op de hoogte bent van de wijzigingen in het aanbod.

Van sommige titels in het verdwijnsein wordt een einddatum gedeeld, maar van sommige films en series is dat niet het geval. Daarvan is enkel bekend dat ze binnen 30 dagen niet meer op de streamingdienst te zien zullen zijn. Ook van deze titels zullen we de einddatum aanpassen zodra hij bekend is.

Abonnement op Amazon Prime Video

Wil je graag nog naar je favoriete film of serie kijken voordat hij van Amazon Prime Video verwijderd wordt? Ga direct naar de officiële website van Amazon Prime Video en kijk nu de eerste 30 dagen gratis naar het complete aanbod van de streamingdienst. Meer informatie over het video on demand-platform van deze online winkelgigant vind je op onze overzichtspagina van Amazon Prime Video.


 1. Welke films en series verdwijnen van Amazon Prime Video in mei 2021?

  In deze lijst vind je alle films en series die in het verwijderalarm van Amazon Prime Video Nederland in mei 2021 vermeld staan, waaronder It Chapter Two, Good Boys, Batman: Hush, The Kingdom en meer.

 2. Welke films en series werden vorige maand verwijderd van Amazon Prime Video?

  In april verdwenen alle seizoenen van Weeds, Nashville, Pretty Little Liars en meer films en series uit het aanbod van Amazon Prime Video in Nederland. Het complete overzicht vind je in het verdwijnsein van Amazon Prime Video in april 2021.

 3. Welke films en series verdwijnen er volgende maand van Amazon Prime Video?

  Volgende maand wordt er weer een nieuwe reeks films en series verwacht in het verwijderalarm van Amazon Prime Video. Het volledige overzicht vind je op de pagina met het verdwijnsein van Amazon Prime Video in juni 2021.

 4. Komen er ook nieuwe films en series bij op Amazon Prime Video deze maand?

  Er zullen heel veel nieuwe films en series aan het aanbod van Amazon Prime Video toegevoegd worden deze maand. Het complete overzicht vind je in de lijst met nieuwe films en series op Amazon Prime Video in mei 2021.