Verdwijnsein Amazon Prime Video | Augustus 2021

Dit is het verdwijnsein van Amazon Prime Video in augustus 2021. De volgende films en series dreigen op deze data in augustus van de streamingdienst te worden verwijderd. Bekijk ook de algemene pagina over Amazon Prime Video om nieuws, informatie, tips en de laatste toevoegingen aan het video on demand-platform te vinden. Ook wordt op Streamwijzer dagelijks het complete aanbod van Amazon Prime Video in Nederland bijgewerkt.

→ Je kunt nu 30 dagen gratis naar alle films en series op Amazon Prime Video kijken ✅

Verdwijnsein van films en series op Amazon Prime Video (augustus 2021)

TitelSoortKijkenUitzendingDatumIMDbTrailer
RocketmanFilmKijken20192 augustus7.3Trailer
MisfitsSerieKijkenSeizoen 1-53 augustus8.2Trailer

Let op: Amazon Prime Video kan te allen tijde beslissen licenties te verlengen om films en series alsnog in het aanbod van de streamingdienst te houden. Op de Instagram, Twitter en Facebook pagina van Streamwijzer kom je als eerste te weten welke films en series nieuw op Amazon Prime Video komen of juist verdwijnen.

Uitleg over het verwijderalarm

Elke maand houden we in deze lijst bij welke films en series van Amazon Prime Video in Nederland verwijderd dreigen te worden. Deze titels worden door Amazon doorgegeven voor het verwijderalarm, maar kunnen natuurlijk te allen tijde toch behouden worden door het video on demand-platform. We werken de lijst regelmatig bij om te zorgen dat je zo goed mogelijk op de hoogte bent van de wijzigingen in het aanbod.

Van sommige titels in het verdwijnsein wordt een einddatum gedeeld, maar van sommige films en series is dat niet het geval. Daarvan is enkel bekend dat ze binnen 30 dagen niet meer op de streamingdienst te zien zullen zijn. Ook van deze titels zullen we de einddatum aanpassen zodra hij bekend is.

Abonnement op Amazon Prime Video

Wil je graag nog naar je favoriete film of serie kijken voordat hij van Amazon Prime Video verwijderd wordt? Ga direct naar de officiële website van Amazon Prime Video en kijk nu de eerste 30 dagen gratis naar het complete aanbod van de streamingdienst. Meer informatie over het video on demand-platform van deze online winkelgigant vind je op onze overzichtspagina van Amazon Prime Video.


 • Welke films en series verdwijnen van Amazon Prime Video in augustus 2021?

  In deze lijst vind je alle films en series die in het verwijderalarm van Amazon Prime Video Nederland in augustus 2021 vermeld staan, waaronder Rocketman en meer.

 • Welke films en series werden vorige maand verwijderd van Amazon Prime Video?

  Vorige maand verdwenen The X-Files, Reborn, Doctor Sleep, Sons of Anarchy en meer films en series uit het aanbod van Amazon Prime Video in Nederland. Het complete overzicht vind je in het verdwijnsein van Amazon Prime Video in juli 2021.

 • Welke films en series verdwijnen er volgende maand van Amazon Prime Video?

  Volgende maand wordt er weer een nieuwe reeks films en series verwacht in het verwijderalarm van Amazon Prime Video. Het volledige overzicht vind je binnenkort op Streamwijzer.

 • Komen er ook nieuwe films en series bij op Amazon Prime Video deze maand?

  Er zullen heel veel nieuwe films en series aan het aanbod van Amazon Prime Video toegevoegd worden deze maand. Het complete overzicht vind je in de lijst met nieuwe films en series op Amazon Prime Video in augustus 2021.