Deze 5 verborgen parels op Netflix, HBO Max en Disney+ moet je zien (week 8 van 2024)

Je hoort continu van streamingdiensten wat de nieuwste en meest bekeken films en series zijn, maar de grootste aanraders verdwijnen soms helaas van je radar. Welke titels van topkwaliteit op Netflix, HBO Max en Disney+ heb je eigenlijk nog nooit weten te vinden? In dit artikel vind je 5 verborgen parels op Netflix, HBO Max en Disney+ in week 8 van 2024 (19 tot 25 februari 2024) met het verhaal en de trailer erbij.

5x Verborgen parels: films en series die je eigenlijk gezien moet hebben op Netflix, HBO Max en Disney+ (week 8 van 2024)

5. Pain Hustlers (film, 2023) – Netflix

Emily Blunt en Chris Evans hadden vorig jaar samen een hoofdrol te pakken in de Netflix-film Pain Hustlers. We volgen Liza Drake, een vrouw die droomt van een beter leven voor haar dochtertje. Daarom neemt ze een baan aan bij een bijna failliet farmaceutisch bedrijf. Door haar natuurlijke charme weet ze daar het tij te keren. Maar dan belandt ze in een crimineel complot met fatale gevolgen…

4. Suncoast (film, 2024) – Disney+

Onlangs is de fijne dramafilm Suncoast op Disney+ verschenen. Het hoofdpersonage is tiener Doris, die kampt met een moeilijke thuissituatie. Haar broer is namelijk ernstig ziek en verblijft daardoor in de instelling Suncoast. Doris’ moeder besluit dat ze er voor hem wil zijn en gaat tijdelijk bij hem wonen. Dat betekent dat Doris voor even haar eigen boontjes moet zien te doppen. De hoofdrol is voor The Last of Us-actrice Nico Parker. Ook Laura Linney en Woody Harrelson schitteren in de nieuwe film.

3. Vliegende Hollanders (serie, 1 seizoen) – HBO Max

Zin in een Nederlandse serie? Op HBO Max kijk je nu naar Vliegende Hollanders. Het draait om Anthony Fokker en Albert Plesman, de mannen die samen aan de wieg staan van de burgerluchtvaart aan het begin van de twintigste eeuw. Ondanks dat ze niet meer van elkaar hadden kunnen verschillen, moeten ze het toch samen zien te doen.

2. Justified: City Primeval (serie, 1 seizoen) – Disney+

Was jij tussen 2010 en 2015 fan van de serie Justified? Dan mag je ook Justified: City Primeval zeker niet missen. Raylan Givens heeft het platteland van Kentucky verlaten om in Miami neer te strijken. Daar balanceert hij zijn leven als U.S. Marshal met zijn taak als parttime vader van een tienermeisje. Maar door een onverwachte gebeurtenis komt hij in aanraking met ‘de Oklahoma Wildman’ en die is niet van plan om het hem makkelijk te maken.

1. Non-stop (film, 2014) – HBO Max

Liam Neeson schittert al sinds jaar en dag in heerlijke actiethrillers. Zo was hij in 2014 te zien in Non-stop. Hij speelt hierin de rol van Bill Marks, die in de lucht werkt bij de Air Marshals-service. Tijdens een van zijn vluchten krijgt hij een paar mysterieuze tekstberichten binnen. Als hij niet doet wat er van hem gevraagd wordt, zal er elke twintig minuten een passagier sterven.

Alle films en series die op Netflix, HBO Max en Disney+ verschijnen per week en maand

Benieuwd welke films afgelopen maand op Netflix zijn verschenen? Dat vind je in het overzicht met nieuwe films en series op Netflix per maand. In die lijsten kun je ook kun je alvast vooruit kijken, zodat je van tevoren weet welke nieuwe titels in Netflix’ planning staan. Daarnaast hebben we deze overzichten ook voor de andere video on demand-platforms. Bekijk hiervoor de lijsten nieuw op HBO Max per maand en nieuw op Disney+ per maand.

Volledige aanbod van de streamingdiensten

Op Streamwijzer is ook het complete aanbod van Netflix, aanbod van HBO Max en aanbod van Disney+ te vinden. In de tabellen vind je precies welke films en series per streamingdienst te zien zijn in Nederland op dit moment.


Synopsissen: Netflix, HBO Max, Disney+

Jessica Dijkhof
Jessica studeerde Nederlandse literatuur en Communicatiewetenschappen aan de Vrije Universiteit. Als Redacteur bij Streamwijzer kan ze nu eindelijk haar passies voor schrijven en films combineren. Je maakt haar vooral blij met horrorfilms en Nederlandse romcoms.