Deze 5 verborgen parels op Netflix, HBO Max en Disney+ moet je zien (week 45 van 2022)

Je hoort continu van streamingdiensten wat de nieuwste en meest bekeken films en series zijn, maar de grootste aanraders verdwijnen soms helaas van je radar. Welke titels van topkwaliteit op Netflix, HBO Max en Disney+ heb je eigenlijk nog nooit weten te vinden? In dit artikel vind je 5 verborgen parels op Netflix, HBO Max en Disney+ in week 45 van 2022 (7 tot 13 november) met het verhaal en de trailer erbij.

5x Verborgen parels: films en series die je eigenlijk gezien moet hebben op Netflix, HBO Max en Disney+ (week 45 van 2022)

5. Money Monster (film, 2016) – HBO Max

Op dit moment schitteren George Clooney en Julia Roberts in de gloednieuwe romcom Ticket To Paradise, maar eerder werkten de twee ook al samen voor de thriller Money Monster. Hierin spelen ze de rollen van presentator Lee Gates en producent Patty Fenn, die al jaren bij een bekend tv-programma werken. Het begint allemaal als een verbolgen investeerder de studio binnenstormt en deze met geweld overneemt omdat hij door Lee’s adviezen alles verloren is. Patty en Lee moeten de waarheid achterhalen én de hectische situatie zien te overleven.

4. Black Sands (serie, 1 seizoen) – Disney+

In 2021 verscheen de IJslandse serie Black Sands op Disney+. We volgen hierin Anita, een recherche-inspecteur die na haar gedwongen ontslag terugkeert naar haar geboortestad Reykjavik. Eenmaal daar moet ze de moord onderzoeken op een jonge vrouw, waar vermoedelijk een seriemoordenaar achter zit, terwijl ze ook zelf zo haar problemen heeft. Haalt haar duistere verleden haar uiteindelijk dan toch in?

3. Wrong Turn (film, 2021) – Netflix

De Wrong Turn-horrorreeks begon in 2003 en werd in 2021 uitgebreid met een nieuw deel. In deze Wrong Turn gaan zes vrienden een bekende hiking trial bewandelen. Ondanks waarschuwingen besluiten ze af te wijken van de route, maar dat komt ze duur te staan. Hierdoor komen ze namelijk oog in oog te staan met de plaatselijke bevolking, en die blijken het niet zo op vreemdelingen te hebben…

2. Starstruck (serie, 2 seizoenen) – HBO Max

In Starstruck belandt Jessie na een wild avondje in bed met Tom Kapoor, maar pas de volgende ochtend ontdekt ze dat hij een van de grootste filmsterren van Londen is. Ongemakkelijk! Toch groeien de twee—uiteraard—naar elkaar toe en beseffen ze dat ze weleens beter bij elkaar zouden kunnen passen dan ze aanvankelijk dachten. Een heerlijke, komische serie met korte afleveringen en slechts twee seizoenen. Perfect om te bingen.

1. See How They Run (film, 2022) – Disney+

See How They Run moet je alleen om de absolute topcast al zien. De indrukwekkende lijst bevat namen als Sam Rockwell, Saoirse Ronan, Harris Dickinson en Adrien Brody. Zij komen samen voor een ouderwets moordmysterie dat je op het puntje van je stoel laat zitten én hartstikke grappig is. De film is sinds vorige week te zien op Disney+.

Alle films en series die op Netflix, HBO Max en Disney+ verschijnen per week en maand

Benieuwd welke films elke afgelopen maand op Netflix zijn verschenen? Dat vind je in het overzicht met nieuwe films en series op Netflix per maand. In die lijsten kun je ook kun je alvast vooruit kijken, zodat je van tevoren weet welke nieuwe titels in Netflix’ planning staan. Daarnaast hebben we deze overzichten ook voor de andere video on demand-platforms. Bekijk hiervoor de lijsten nieuw op HBO Max per maand en nieuw op Disney+ per maand.

Volledige aanbod van de streamingdiensten

Op Streamwijzer is ook het complete aanbod van Netflix, aanbod van HBO Max en aanbod van Disney+ te vinden. In de tabellen vind je dagelijks welke films en series nieuw op de streamingdienst zijn verschenen.


Synopsissen: Netflix, HBO Max, Disney+

Jessica Dijkhof
Jessica studeerde Nederlandse literatuur en Communicatiewetenschappen aan de Vrije Universiteit. Als Redacteur bij Streamwijzer kan ze nu eindelijk haar passies voor schrijven en films combineren. Je maakt haar vooral blij met horrorfilms en Nederlandse romcoms.