Deze 5 verborgen parels op Netflix, HBO Max en Disney+ moet je zien (week 4 van 2024)

Je hoort continu van streamingdiensten wat de nieuwste en meest bekeken films en series zijn, maar de grootste aanraders verdwijnen soms helaas van je radar. Welke titels van topkwaliteit op Netflix, HBO Max en Disney+ heb je eigenlijk nog nooit weten te vinden? In dit artikel vind je 5 verborgen parels op Netflix, HBO Max en Disney+ in week 4 van 2024 (22 tot 28 januari 2024) met het verhaal en de trailer erbij.

5x Verborgen parels: films en series die je eigenlijk gezien moet hebben op Netflix, HBO Max en Disney+ (week 4 van 2024)

5. The Lost City (film, 2022) – Netflix

The Lost City zou je alleen al vanwege de cast een keer moeten zien. Sandra Bullock, Channing Tatum, Daniel Radcliffe én Brad Pitt verschijnen namelijk samen op het kleine scherm. De romcom draait om een schrijfster van historische romans (of zoals ze zelf zegt: flutromannetjes) die op een dag wordt ontvoerd door een rijke erfgenaam. Hij denkt dat de schat die ze in haar boeken beschrijft écht is… en heeft haar nodig om hem te vinden. Gelukkig komt haar vervelende covermodel haar redden.

4. Hello Ladies (serie, 1 seizoen) – HBO Max

Stephen Merchant, die je misschien wel kent van The Office, speelt de hoofdrol in de komische serie Hello Ladies. Hij is Stuart Pritchard, een onhandige Brit die op zoek is naar de liefde van zijn leven en daarvoor naar Los Angeles vertrekt. Tegen beter weten in probeert hij in de wereld van glitter en glamour een vrouw te vinden.

3. The Artful Dodger (serie, 1 seizoen) – Disney+

Fan van Charles Dickens’ Oliver Twist? Het personage The Artful Dodger heeft zijn eigen serie gekregen op Disney+. Het is de jaren 1850 en Jack Dawkins (gespeeld door The Queen’s Gambit-acteur Thomas Brodie-Sangster) heeft zijn ‘carrière’ als zakkenroller aan de wilgen gehangen om aan de slag te gaan als chirurg. Dan wordt hij verleid tot één laatste inbraak.

2. Do Not Hesitate (film, 2021) – HBO Max

In de indrukwekkende Nederlandse film Do Not Hesitate kijken we mee met drie jonge soldaten die tijdens een vredesmissie in het Midden-Oosten last hebben van een militair voertuig met pech. Als ze vast komen te staan in de woestijn moeten ze zichzelf zo snel mogelijk weer in veiligheid brengen.

1. Knight and Day (film, 2010) – Disney+

Tom Cruise en Cameron Diaz sloegen de handen ineen voor de leuke actiekomedie Knight and Day. Een eenzame vrouw ontmoet op het vliegveld een onbekende man, die een superspion blijkt te zijn. Hij neemt haar mee op een gewelddadige reis waarbij de wereld gered moet worden van de ondergang.

Alle films en series die op Netflix, HBO Max en Disney+ verschijnen per week en maand

Benieuwd welke films afgelopen maand op Netflix zijn verschenen? Dat vind je in het overzicht met nieuwe films en series op Netflix per maand. In die lijsten kun je ook kun je alvast vooruit kijken, zodat je van tevoren weet welke nieuwe titels in Netflix’ planning staan. Daarnaast hebben we deze overzichten ook voor de andere video on demand-platforms. Bekijk hiervoor de lijsten nieuw op HBO Max per maand en nieuw op Disney+ per maand.

Volledige aanbod van de streamingdiensten

Op Streamwijzer is ook het complete aanbod van Netflix, aanbod van HBO Max en aanbod van Disney+ te vinden. In de tabellen vind je precies welke films en series per streamingdienst te zien zijn in Nederland op dit moment.


Synopsissen: Netflix, HBO Max, Disney+

Jessica Dijkhof
Jessica studeerde Nederlandse literatuur en Communicatiewetenschappen aan de Vrije Universiteit. Als Redacteur bij Streamwijzer kan ze nu eindelijk haar passies voor schrijven en films combineren. Je maakt haar vooral blij met horrorfilms en Nederlandse romcoms.