Deze 5 verborgen parels op Netflix, HBO Max en Disney+ moet je zien (week 37 van 2023)

Je hoort continu van streamingdiensten wat de nieuwste en meest bekeken films en series zijn, maar de grootste aanraders verdwijnen soms helaas van je radar. Welke titels van topkwaliteit op Netflix, HBO Max en Disney+ heb je eigenlijk nog nooit weten te vinden? In dit artikel vind je 5 verborgen parels op Netflix, HBO Max en Disney+ in week 37 van 2023 (11 tot 17 september 2023) met het verhaal en de trailer erbij.

5x Verborgen parels: films en series die je eigenlijk gezien moet hebben op Netflix, HBO Max en Disney+ (week 37 van 2023)

5. The Flash (film, 2023) – HBO Max

Barry Allen kan zich transformeren tot de superheld The Flash. Doet hij dat, dan heeft hij zoveel snelheid dat hij door de tijd kan reizen. Hij wil deze superkracht inzetten om naar het verleden te gaan en daar een heftige gebeurtenis te verijdelen, maar komt in een ander universum vast te zitten als hij weer terug wil naar het heden. Onderweg komt hij ook Supergirl, Batman en General Zod tegen. The Flash staat nu op HBO Max.

4. Single Parents (serie, 2 seizoenen) – Disney+

De fijne komedieserie Single Parents volgt een groepje alleenstaande ouders. Eén daarvan is Will Cooper, een vader die zo druk bezig is met het opvoeden van zijn dochter Sophie dat hij totaal vergeten is dat hij zelf ook nog bestaat. De andere alleenstaande ouders besluiten dat er één manier is om dat op te lossen: hij moet weer gaan daten. De afleveringen van de twee seizoenen tellende serie zijn lekker kort, zodat dit een perfecte serie is om in een paar avondjes te bingen.

3. The Baby (serie, 1 seizoen) – HBO Max

The Baby is een horrorkomedie over een doodenge baby. Als de 38-jarige Natasha onverwachts een kindje krijgt, stort haar relaxte leventje vlug ineen. De baby blijkt manipulatief te zijn en vol te zitten met gewelddadige krachten. Lukt het Natasha om nog aan het horrorkind te ontsnappen? De serie bevat acht afleveringen en wordt door kijkers onder meer “origineel en fascinerend” genoemd.

2. Peter Pan & Wendy (film, 2023) – Disney+

Het betoverende verhaal van Peter Pan komt tot leven in Peter Pan & Wendy. In deze live-actionfilm draait het allemaal om Wendy, die bang is om haar kindertijd achter zich te laten en samen met Peter Pan, Tinkerbell en haar broers naar Neverland reist. Wat volgt is een “spannend en gevaarlijk avontuur dat Wendy’s leven voor altijd zal veranderen”.

1. Incident in a Ghostland (film, 2018) – Netflix

Pauline erft samen met haar twee dochters het huis van haar tante. Vlak na de verhuizing dringen twee moorddadige inbrekers de woning binnen en moeten de drie vrouwen vechten voor hun leven. Zestien jaar later is de oudste dochter, Beth, een succesvol horrorschrijfster. Ze keert terug naar haar ouderlijk huis, maar daar blijken nog steeds vreemde dingen te gebeuren. Dit is het bizarre verhaal van de horrorfilm Incident in a Ghostland. Volgens veel kijkers is dit een absolute aanrader.

Alle films en series die op Netflix, HBO Max en Disney+ verschijnen per week en maand

Benieuwd welke films afgelopen maand op Netflix zijn verschenen? Dat vind je in het overzicht met nieuwe films en series op Netflix per maand. In die lijsten kun je ook kun je alvast vooruit kijken, zodat je van tevoren weet welke nieuwe titels in Netflix’ planning staan. Daarnaast hebben we deze overzichten ook voor de andere video on demand-platforms. Bekijk hiervoor de lijsten nieuw op HBO Max per maand en nieuw op Disney+ per maand.

Volledige aanbod van de streamingdiensten

Op Streamwijzer is ook het complete aanbod van Netflix, aanbod van HBO Max en aanbod van Disney+ te vinden. In de tabellen vind je precies welke films en series per streamingdienst te zien zijn in Nederland op dit moment.


Synopsissen: Netflix, HBO Max, Disney+

Jessica Dijkhof
Jessica studeerde Nederlandse literatuur en Communicatiewetenschappen aan de Vrije Universiteit. Als Redacteur bij Streamwijzer kan ze nu eindelijk haar passies voor schrijven en films combineren. Je maakt haar vooral blij met horrorfilms en Nederlandse romcoms.