Deze 5 verborgen parels op Netflix, HBO Max en Disney+ moet je zien (week 36 van 2023)

Je hoort continu van streamingdiensten wat de nieuwste en meest bekeken films en series zijn, maar de grootste aanraders verdwijnen soms helaas van je radar. Welke titels van topkwaliteit op Netflix, HBO Max en Disney+ heb je eigenlijk nog nooit weten te vinden? In dit artikel vind je 5 verborgen parels op Netflix, HBO Max en Disney+ in week 36 van 2023 (4 tot 10 september 2023) met het verhaal en de trailer erbij.

5x Verborgen parels: films en series die je eigenlijk gezien moet hebben op Netflix, HBO Max en Disney+ (week 36 van 2023)

5. Maid (serie, 1 seizoen) – Netflix

MAID | Official Teaser | Netflix

De indrukwekkende miniserie Maid is gebaseerd op een waargebeurd verhaal en wist veel Netflix-abonnees sprakeloos achter te laten. We volgen een jonge moeder die een lange tijd in een gewelddadige relatie gezeten heeft. Als ze zich hieruit weet los te worstelen, besluit ze aan de slag te gaan als huishoudster. Het doel is om een beter leven te creëren voor haar dochtertje, maar dit blijkt zo makkelijk nog niet.

4. Jagged Mind (film, 2023) – Disney+

Jagged Mind | Official Trailer | Hulu

Op Disney+ is onlangs de spannende thriller Jagged Mind verschenen. Hierin wordt Billie verliefd op Alex, maar hun relatie zorgt ervoor dat ze last krijgt van verontrustende visioenen en black-outs. Wat heeft haar nieuwe vriendin met haar gedaan?

3. State of the Union (serie, 2 seizoenen) – HBO Max

State of the Union | Trailer

Rosamund Pike (Gone Girl), Chris O’Dowd (Bridesmaids) en Patricia Clarkson (Shutter Island) schitteren samen in de komedieserie State of the Union. Hierin proberen Louise en Tom hun relatie te redden door in therapie te gaan. Voor iedere sessie duiken ze samen de pub in om moed in te drinken. De afleveringen zijn erg kort en daarom vlieg je door de twee seizoenen heen. Een echte aanrader!

2. Zootropolis+ (serie, 1 seizoen) – Disney+

Zootopia+ | Trailer | Disney+

Als je genoten hebt van de animatiefilm Zootropolis (2016, ook bekend als Zootopia), dan raden we je aan om de serie Zootropolis+ ook zeker te kijken. In zes korte afleveringen volgen we een aantal bekende personages. Zo moet Fru Fru een bruiloft plannen, maar gooit haar nicht Tru Tru roet in het eten. En Duke evalueert waar het mis is gegaan in zijn leven in ‘Duke The Musical’, die zich volledig afspeelt in zijn eigen hoofd. De serie werd geproduceerd door de maker van het geprezen Encanto, dus dat belooft veel goeds.

1. How To Be Single (film, 2016) – HBO Max

How To Be Single - Official Trailer 1 [HD]

Alice heeft net een punt gezet achter haar lange relatie en ontdekt dat ze eigenlijk totaal geen idee heeft wie ze zelf is. Ondertussen is haar zus Meg een echte controlfreak en al tijden not-so-happy single, is Robin écht blij alleen te zijn en is Lucy wanhopig op zoek naar een partner. De vier dames ontmoeten elkaar in New York en gaan allemaal op zoek naar geluk. De film How To Be Single zit vol met leuke acteurs als Dakota Johnson, Rebel Wilson en Leslie Mann en is volgens veel kijkers echt de moeite waard.

Alle films en series die op Netflix, HBO Max en Disney+ verschijnen per week en maand

Benieuwd welke films afgelopen maand op Netflix zijn verschenen? Dat vind je in het overzicht met nieuwe films en series op Netflix per maand. In die lijsten kun je ook kun je alvast vooruit kijken, zodat je van tevoren weet welke nieuwe titels in Netflix’ planning staan. Daarnaast hebben we deze overzichten ook voor de andere video on demand-platforms. Bekijk hiervoor de lijsten nieuw op HBO Max per maand en nieuw op Disney+ per maand.

Volledige aanbod van de streamingdiensten

Op Streamwijzer is ook het complete aanbod van Netflix, aanbod van HBO Max en aanbod van Disney+ te vinden. In de tabellen vind je precies welke films en series per streamingdienst te zien zijn in Nederland op dit moment.


Synopsissen: Netflix, HBO Max, Disney+

Jessica studeerde Nederlandse literatuur en Communicatiewetenschappen aan de Vrije Universiteit. Als Redacteur bij Streamwijzer kan ze nu eindelijk haar passies voor schrijven en films combineren. Je maakt haar vooral blij met horrorfilms en Nederlandse romcoms.