Deze 5 verborgen parels op Netflix, HBO Max en Disney+ moet je zien (week 35 van 2023)

Je hoort continu van streamingdiensten wat de nieuwste en meest bekeken films en series zijn, maar de grootste aanraders verdwijnen soms helaas van je radar. Welke titels van topkwaliteit op Netflix, HBO Max en Disney+ heb je eigenlijk nog nooit weten te vinden? In dit artikel vind je 5 verborgen parels op Netflix, HBO Max en Disney+ in week 35 van 2023 (28 augustus tot 3 september 2023) met het verhaal en de trailer erbij.

5x Verborgen parels: films en series die je eigenlijk gezien moet hebben op Netflix, HBO Max en Disney+ (week 35 van 2023)

5. Do Revenge (film, 2022) – Netflix

Do Revenge | Official Trailer | Netflix

Drea en Eleanor zinnen allebei op wraak. De eerste wil haar ex-vriend terugpakken nadat hij haar sekstape liet uitlekken, de andere heeft het op het meisje gemunt dat haar ge-out heeft. Als ze elkaar ontmoeten en hun hart bij elkaar uitstorten, beseffen ze dat ze beter de handen ineen kunnen slaan. Ze gaan wraak nemen op elkaars vijand. De film zit vol met bekende gezichten, waaronder Camila Mendes uit Riverdale, Maya Hawke uit Stranger Things en Sophie Turner uit Game of Thrones.

4. Divergent (film, 2014) – HBO Max

Divergent (2014) Official Trailer - Shailene Woodley

The Hunger Games-fan? Dan mag je ook de Divergent-filmsreeks zeker niet missen. Ook deze films nemen ons mee naar een dystopische wereld. Tieners moeten hier op hun zestiende een test doorstaan die bepaalt tot welke fractie ze behoren: Zelfverloochening, Vriendschap, Oprechtheid, Onverschrokkenheid of Eruditie. Beatrice blijkt eigenschappen te hebben uit meerdere fracties en is hierdoor Afwijkend. Ze moet dit verborgen houden, want Afwijkenden worden gezien als een bedreiging voor de samenleving… met de dood tot gevolg.

3. Finding Alice (serie, 1 seizoen) – Disney+

FINDING ALICE - SEASON 1 | Official Trailer | STUDIOCANAL International

Alice en Harry wonen pas nét in hun zelfgebouwde droomhuis als hij van de trap valt en sterft. Alice blijft achter in de splinternieuwe woning die nog allerlei geheimen voor haar lijkt te verbergen. En nog erger: ook haar man blijkt niet alles met haar gedeeld te hebben. Finding Alice is een fijne dramakomedie met een hoofdrol voor Bodyguard-actrice Keeley Hawes.

2. Naomi (serie, 1 seizoen) – HBO Max

Naomi Season 1 Trailer | 'Flying High' | Rotten Tomatoes TV

In de superheldenserie Naomi wordt de woonplaats van een tiener door een bovennatuurlijke gebeurtenis opgeschud. Naomi besluit op onderzoek uit te gaan en ontdekt het Multiversum.

1. Phone Booth (film, 2002) – Disney+

Phone Booth (1/5) Movie CLIP - Telescopic Sight (2002) HD

Zakenman Stuart Shepard gebruikt iedere dag dezelfde telefooncel om met zijn vriendin te bellen, want op die manier komt zijn vrouw er niet achter. Nu wordt híj gebeld, maar dan door een psychotische sluipschutter die hem al een behoorlijke tijd in de gaten houdt. Het wordt een kat-en-muis-spel waar bijna niet uit te ontsnappen valt. Phone Booth is al twee decennia oud, maar wordt nog steeds geprezen. De hoofdrollen worden vertolkt door Colin Farrell, Kiefer Sutherland en Forest Whitaker.

Alle films en series die op Netflix, HBO Max en Disney+ verschijnen per week en maand

Benieuwd welke films afgelopen maand op Netflix zijn verschenen? Dat vind je in het overzicht met nieuwe films en series op Netflix per maand. In die lijsten kun je ook kun je alvast vooruit kijken, zodat je van tevoren weet welke nieuwe titels in Netflix’ planning staan. Daarnaast hebben we deze overzichten ook voor de andere video on demand-platforms. Bekijk hiervoor de lijsten nieuw op HBO Max per maand en nieuw op Disney+ per maand.

Volledige aanbod van de streamingdiensten

Op Streamwijzer is ook het complete aanbod van Netflix, aanbod van HBO Max en aanbod van Disney+ te vinden. In de tabellen vind je precies welke films en series per streamingdienst te zien zijn in Nederland op dit moment.


Synopsissen: Netflix, HBO Max, Disney+

Jessica studeerde Nederlandse literatuur en Communicatiewetenschappen aan de Vrije Universiteit. Als Redacteur bij Streamwijzer kan ze nu eindelijk haar passies voor schrijven en films combineren. Je maakt haar vooral blij met horrorfilms en Nederlandse romcoms.