Deze 5 verborgen parels op Netflix, HBO Max en Disney+ moet je zien (week 34 van 2022)

Je hoort continu van streamingdiensten wat de nieuwste en meest bekeken films en series zijn, maar de grootste aanraders verdwijnen soms helaas van je radar. Welke titels van topkwaliteit op Netflix, HBO Max en Disney+ heb je eigenlijk nog nooit weten te vinden? In dit artikel vind je 5 verborgen parels op Netflix, HBO Max en Disney+ in week 34 van 2022 (22 tot 28 augustus) met het verhaal en de trailer erbij.

5x Verborgen parels: films en series die je eigenlijk gezien moet hebben op Netflix, HBO Max en Disney+ (week 34 van 2022)

5. Man Vs Bee (serie, 1 seizoen) – Netflix

Rowan Atkinson kennen we natuurlijk allemaal als Mr. Bean. Als je fan bent van dit personage en deze humor, zal je de nieuwe serie Man Vs Bee ook zeker waarderen. Hierin speelt Atkinson de rol van Trevor, die als ‘huiszitter’ op het peperdure huis van Nina past en daar in een verhitte strijd verwikkeld raakt met… een bij. Zoals we van de acteur gewend zijn, is Trevor ongelofelijk onhandig en gaat er natuurlijk van alles mis.

4. Knives Out (film, 2019) – HBO Max

Daniel Craig, Ana de Armas, Toni Collette, Jamie Lee Curtis, Katherine Langford én Chris Evans in één film? Dat belooft veel goeds! In Knives Out wordt misdaadschrijver Harlan Thrombey vlak na zijn 85ste verjaardag dood aangetroffen op zijn landgoed. Maar wie heeft het gedaan? Rechercheur Benoit Blanc (Craig) moet zich een weg banen door leugens en bedrog om de waarheid te achterhalen. Ook leuk: er komt een tweede deel aan van deze filmreeks. Deze kunnen we eind 2022 in de bioscoop zien en verschijnt niet lang daarna op Netflix.

3. Fresh (film, 2022) – Disney+

In Fresh ontmoet Noa (Daisy Edgar-Jones) de charmante Steve (Sebastian Stan). Na een geslaagde date nodigt hij haar uit voor een romantisch weekendje weg, en zij is zo van hem gecharmeerd dat ze op dit voorstel ingaat. Maar dan blijkt hij er een nogal bijzondere hobby op na te houden. De horrorthriller is volgens recensies verrassend en origineel. Zeker een goede keuze voor een avond met popcorn op de bank.

2. Uncoupled (serie, 1 seizoen) – Netflix

De makers van Emily in Paris én Sex and the City hebben onlangs een nieuwe komedieserie naar Netflix gebracht: Uncoupled. Hierin speelt Neil Patrick Harris, die je misschien wel kent als Barney uit How I Met Your Mother, de hoofdrol. Hij is een veertiger die er plotseling alleen voor staat als zijn man hem na zeventien jaar verlaat. Ineens moet hij de datingmarkt weer op, en dat levert genoeg hilarische situaties op. Met acht korte afleveringen van een halfuur heerlijk bingewaardig!

1. The Fallout (film, 2021) – HBO Max

Een schietpartij op haar middelbare school verandert het leven van tiener Vada. De gebeurtenis zorgt ervoor dat de relatie met haar familie en vrienden voorgoed anders wordt. In deze film zie je bekende acteurs als Jenna Ortega (Scream), Niles Fitch (This Is Us), Shailene Woodley (Divergent) en John Ortiz (Fast & Furious) terug. De film ontving positieve kritieken en valt, met een gemiddelde van een 7,5 op IMDb, ook bij kijkers goed in de smaak.

Alle films en series die op Netflix, HBO Max en Disney+ verschijnen per week en maand

Benieuwd welke films elke afgelopen maand op Netflix zijn verschenen? Dat vind je in het overzicht met nieuwe films en series op Netflix per maand. In die lijsten kun je ook kun je alvast vooruit kijken, zodat je van tevoren weet welke nieuwe titels in Netflix’ planning staan. Daarnaast hebben we deze overzichten ook voor de andere video on demand-platforms. Bekijk hiervoor de lijsten nieuw op HBO Max per maand en nieuw op Disney+ per maand.

Volledige aanbod van de streamingdienst

Op Streamwijzer is ook het complete aanbod van Netflix, aanbod van HBO Max en aanbod van Disney+ te vinden. In de tabellen vind je dagelijks welke films en series nieuw op de streamingdienst zijn verschenen.


Synopsissen: Netflix, HBO Max, Disney+

Jessica Dijkhof
Jessica studeerde Nederlandse literatuur en Communicatiewetenschappen aan de Vrije Universiteit. Als Redacteur bij Streamwijzer kan ze nu eindelijk haar passies voor schrijven en films combineren. Je maakt haar vooral blij met horrorfilms en Nederlandse romcoms.