Deze 5 verborgen parels op Netflix, HBO Max en Disney+ moet je zien (week 33 van 2023)

Je hoort continu van streamingdiensten wat de nieuwste en meest bekeken films en series zijn, maar de grootste aanraders verdwijnen soms helaas van je radar. Welke titels van topkwaliteit op Netflix, HBO Max en Disney+ heb je eigenlijk nog nooit weten te vinden? In dit artikel vind je 5 verborgen parels op Netflix, HBO Max en Disney+ in week 33 van 2023 (14 tot 20 augustus 2023) met het verhaal en de trailer erbij.

5x Verborgen parels: films en series die je eigenlijk gezien moet hebben op Netflix, HBO Max en Disney+ (week 33 van 2023)

5. Ocean’s 8 (film, 2018) – HBO Max

OCEAN'S 8 - Official 1st Trailer

Ocean’s 8 verscheen in 2018 en was de vrouwelijke variant van de bekende films met George Clooney waarvan we niet wisten dat we hem nodig hadden. In de film wordt een heerlijk verhaal over een ingenieuze overval gecombineerd met grandioos acteerwerk van een hele hoop bekende actrices, waaronder Sandra Bullock, Cate Blanchett, Anne Hathaway en Rihanna.

4. A Teacher (serie, 1 seizoen) – Disney+

A TEACHER Trailer (2020) Kate Mara, Teacher Student Romance Drama

Als de 32-jarige lerares Claire haar 17-jairge leerling Eric helpt met zijn schoolwerk, ontstaat er een diepere connectie tussen de twee. De grenzen tussen wat acceptabel is en niet beginnen steeds meer te vervagen. De relatie die ontstaat heeft grote gevolgen voor zowel Claire en Eric als hun familie en vrienden. Deze serie bestaat uit tien korte afleveringen en is dus heerlijk bingewaardig. Je vindt hem nu op Disney+.

3. The Out-Laws (film, 2023) – Netflix

The Out-Laws | Official Trailer | Netflix

In de actiekomedie The Out-Laws ontmoet Owen voor het eerst de ouders van zijn vriendin. Na een paar drankjes laat hij een aantal dingen vallen over zijn werk bij de bank, waaronder hoe je de kluis moet openen. Als er de volgende dag een overval plaatsvindt, begint Owen dan ook direct te twijfelen of de bekende bandieten niet gewoon zijn kersverse schoonouders zijn. The Out-Laws heeft hoofdrollen voor Adam Devine, Nina Dobrev en Pierce Brosnan.

2. The Maze Runner (film, 2014) – Disney+

The Maze Runner | Official Final Trailer [HD] | 20th Century FOX

The Hunger Games-fans moeten ook zeker de dystopische The Maze Runner-reeks gezien hebben. Voor al deze films kun je nu op Disney+ terecht. Het draait om Thomas, die op een dag wakker wordt op een open vlakte die volledig omringd wordt door een gigantisch labyrint. Iedere dag krijgen een paar jongens de mogelijkheid om het einde van het doolhof te vinden, maar ‘s nachts moeten ze terug wel zijn in het kamp. Als je opgesloten wordt in het labyrint, kan je laatste uur weleens geslagen hebben…

1. The Fall (serie, 3 seizoenen) – HBO Max

The Fall | Trailer [HD] | | Netflix

In The Fall heeft een seriemoordenaar voor een reeks onopgeloste moordzaken gezorgd. Crimineel psycholoog Stella Gibson (Gillian Anderson) vertrekt naar Belfast om het onderzoek naar de gruwelijke dader te ondersteunen. Daar ontdekt ze dat hij een simpele huisvader is die een heel normaal leven lijkt te leiden. En terwijl hij gruwelijke moorden blijft plegen, moet zij hem zien te stoppen.

Alle films en series die op Netflix, HBO Max en Disney+ verschijnen per week en maand

Benieuwd welke films afgelopen maand op Netflix zijn verschenen? Dat vind je in het overzicht met nieuwe films en series op Netflix per maand. In die lijsten kun je ook kun je alvast vooruit kijken, zodat je van tevoren weet welke nieuwe titels in Netflix’ planning staan. Daarnaast hebben we deze overzichten ook voor de andere video on demand-platforms. Bekijk hiervoor de lijsten nieuw op HBO Max per maand en nieuw op Disney+ per maand.

Volledige aanbod van de streamingdiensten

Op Streamwijzer is ook het complete aanbod van Netflix, aanbod van HBO Max en aanbod van Disney+ te vinden. In de tabellen vind je precies welke films en series per streamingdienst te zien zijn in Nederland op dit moment.


Synopsissen: Netflix, HBO Max, Disney+

Jessica studeerde Nederlandse literatuur en Communicatiewetenschappen aan de Vrije Universiteit. Als Redacteur bij Streamwijzer kan ze nu eindelijk haar passies voor schrijven en films combineren. Je maakt haar vooral blij met horrorfilms en Nederlandse romcoms.