Deze 5 verborgen parels op Netflix, HBO Max en Disney+ moet je zien (week 32 van 2023)

Je hoort continu van streamingdiensten wat de nieuwste en meest bekeken films en series zijn, maar de grootste aanraders verdwijnen soms helaas van je radar. Welke titels van topkwaliteit op Netflix, HBO Max en Disney+ heb je eigenlijk nog nooit weten te vinden? In dit artikel vind je 5 verborgen parels op Netflix, HBO Max en Disney+ in week 32 van 2023 (7 tot 13 augustus 2023) met het verhaal en de trailer erbij.

5x Verborgen parels: films en series die je eigenlijk gezien moet hebben op Netflix, HBO Max en Disney+ (week 32 van 2023)

5. Gamer (film, 2009) – HBO Max

Gamer (2009) Trailer #1

Gerard Butler mag inmiddels wel tot een van de koningen van de actiefilms uitgeroepen worden. Hij heeft een hele hoop bloedstollende films op zijn naam staan, waaronder Gamer uit 2009. In deze prent worden we meegenomen naar een futuristische toekomst waarin tot de dood veroordeelde gevangenen weer vrij kunnen komen door een uiterst gevaarlijk VR-spel te spelen. Een van hen is Kable (Butler dus), die probeert een eind te maken aan deze hele situatie en daarvoor zijn leven op het spel zet.

4. Morten (serie, 1 seizoen) – Netflix

Trailer MORTEN: wat als je verleden je ambitie in de weg staat? | MORTEN

Morten Mathijsen is een succesvol politicus en de kans is groot dat hij in de toekomst minister-president van ons land gaat worden. Althans: als zijn verleden hem niet inhaalt. De spanningen lopen steeds hoger op, terwijl hij zijn problemen probeert te verbergen. De Nederlandse serie Morten is nu te bingen op Netflix. De hoofdrollen zijn voor Peter Paul Muller (Gooische Vrouwen), Claire Bender (Mocro Maffia) en Nasrdin Dchar (Het Gouden Uur).

3. Love, Victor (serie, 3 seizoenen) – Disney+

Love, Victor Season 1 Trailer | Rotten Tomatoes TV

Fan van de film Love, Simon? Heb je dan ook de spin-offserie Love, Victor al gezien? We keren terug naar Creekwood High School, waar Victor aan zijn eerste jaar begint. Hij is net verhuisd met zijn ouders en vindt het moeilijk om zijn draai te vinden in de stad. Tegelijkertijd worstelt hij ook met zijn geaardheid. Daarom roept hij de hulp in van Simon. Er staan nu drie seizoenen van de populaire serie op Disney+.

2. The Tourist (serie, 1 seizoen) – HBO Max

The Tourist | Trailer - BBC

In de bloedstollende serie The Tourist wordt een man wakker in een Australisch ziekenhuis. Hij heeft geen herinneringen. Hij weet dus niet wie hij is of hoe hij daar terechtgekomen is. Terwijl hij dat probeert te ontdekken, raakt hij met een jonge agente verzeild in een gevaarlijk complot. De hoofdrollen worden vertolkt door Jamie Dornan (The Fall) en Danielle Macdonald (Bird Box).

1. The Grand Budapest Hotel (film, 2014) – Disney+

The Grand Budapest Hotel Official Trailer #2 (2014) - Wes Anderson Movie HD

Dit jaar verscheen Asteroid City in de bioscoop, van de geprezen filmmaker Wes Anderson. Eerder bracht hij ons ook al topfilms als The French Dispatch en The Grand Budapest Hotel. Die laatste wist maar liefst vier Oscars in de wacht te slepen en werd door kijkers erg enthousiast ontvangen. Het draait om conciërge Gustave H en piccolo Zero Moustafa, die verzeild raken in verschillende avonturen. Net als de andere twee films kenmerkt The Grand Budapest Hotel zich door zijn unieke stijl en enorme sterrencast. Onder meer Ralph Fiennes, Adrien Brody, Willem Dafoe, Jude Law, Bill Murray en Saoirse Ronan komen voorbij.

Alle films en series die op Netflix, HBO Max en Disney+ verschijnen per week en maand

Benieuwd welke films afgelopen maand op Netflix zijn verschenen? Dat vind je in het overzicht met nieuwe films en series op Netflix per maand. In die lijsten kun je ook kun je alvast vooruit kijken, zodat je van tevoren weet welke nieuwe titels in Netflix’ planning staan. Daarnaast hebben we deze overzichten ook voor de andere video on demand-platforms. Bekijk hiervoor de lijsten nieuw op HBO Max per maand en nieuw op Disney+ per maand.

Volledige aanbod van de streamingdiensten

Op Streamwijzer is ook het complete aanbod van Netflix, aanbod van HBO Max en aanbod van Disney+ te vinden. In de tabellen vind je precies welke films en series per streamingdienst te zien zijn in Nederland op dit moment.


Synopsissen: Netflix, HBO Max, Disney+

Jessica studeerde Nederlandse literatuur en Communicatiewetenschappen aan de Vrije Universiteit. Als Redacteur bij Streamwijzer kan ze nu eindelijk haar passies voor schrijven en films combineren. Je maakt haar vooral blij met horrorfilms en Nederlandse romcoms.