Deze 5 verborgen parels op Netflix, HBO Max en Disney+ moet je zien (week 30 van 2022)

Je hoort continu van streamingdiensten wat de nieuwste en meest bekeken films en series zijn, maar de grootste aanraders verdwijnen soms helaas van je radar. Welke titels van topkwaliteit op Netflix, HBO Max en Disney+ heb je eigenlijk nog nooit weten te vinden? In dit artikel vind je 5 verborgen parels op Netflix, HBO Max en Disney+ in week 30 van 2022 (25 tot 31 juli) met het verhaal en de trailer erbij.

5x Verborgen parels: films en series die je eigenlijk gezien moet hebben op Netflix, HBO Max en Disney+ (week 30 van 2022)

5. The Devil All The Time (film, 2020) – Netflix

Tom Holland (Spider-Man: No Way Home), Robert Pattinson (The Batman) en Sebastian Stan (Captain America: The Winter Soldier) schitteren allemaal in de Netflix Original-film The Devil All The Time. Het draait om Arvin Russell (Holland), de zoon van een getormenteerde oorlogsveteraan die zijn vrouw verliest aan kanker en zich op het geloof stort. In het afgelegen plaatsje waar ze wonen lopen ook nog een aantal seriemoordenaars en een gevluchte pastoor rond. Arvin probeert in deze gewelddadige omgeving op het goede pad te blijven, maar dat blijkt steeds moeilijker.

4. Follow Me (film, 2020) – HBO Max

In de horrorfilm Follow Me mag Cole een van de meest exclusieve escape rooms ter wereld spelen, in Rusland. Ondanks dat de populaire vlogger wel gewend is aan extreme uitdagingen, gebeuren er in deze escape room wel erg rare dingen. Langzaam dringt het besef door dat het niet alleen om ontsnappen draait, maar ook om overleven…

3. Moxie (film, 2021) – Netflix

Een aantal meiden komt in opstand tegen het seksisme op hun school in de komische dramafilm Moxie. Onder leiding van de verlegen Vivian (Hadley Robinson), die weer geïnspireerd is door haar moeder (Amy Poehler), wordt een revolutie gestart die begint met het anonieme tijdschrift Moxie. De regie ligt ook in handen van Poehler, die je bovendien in dit lijstje nóg een keer tegen zult komen.

2. How I Met Your Father (serie, 1 seizoen) – Disney+

We kennen natuurlijk allemaal How I Met Your Mother (2005-2014) wel, maar wist je dat er sinds een paar maanden ook een spinoff is? In How I Met Your Father is het niet Ted Mosby die het woord neemt, maar Sophie. Zij legt uit hoe haar leven was en vertelt aan haar kind(eren) hoe ze hun vader heeft ontmoet. De hoofdrol is voor Hilary Duff. Goed om te weten: de regisseur en de makers van HIMYM zelf zijn voor deze nieuwe versie terug, dus dat belooft veel goeds!

1. Parks and Recreation (serie, 7 seizoenen) – HBO Max

De Amerikaanse komedieserie Parks and Recreation draait om Leslie Knope, een gemeenteambtenaar van de parken en recreatie-afdeling in Pawnee, Indiana. Een echte klassieker, die sinds kort op HBO Max te vinden is. Lesie wordt gespeeld door Amy Poehler. Naast haar schitteren ook Chris Pratt, Rashida Jones, Nick Offerman, Aubrey Plaza en Jim O’Heir in de serie.

Alle films en series die op Netflix, HBO Max en Disney+ verschijnen per week en maand

Benieuwd welke films elke afgelopen maand op Netflix zijn verschenen? Dat vind je in het overzicht met nieuwe films en series op Netflix per maand. In die lijsten kun je ook kun je alvast vooruit kijken, zodat je van tevoren weet welke nieuwe titels in Netflix’ planning staan. Daarnaast hebben we deze overzichten ook voor de andere video on demand-platforms. Bekijk hiervoor de lijsten nieuw op HBO Max per maand en nieuw op Disney+ per maand.

Volledige aanbod van de streamingdienst

Op Streamwijzer is ook het complete aanbod van Netflix, aanbod van HBO Max en aanbod van Disney+ te vinden. In de tabellen vind je dagelijks welke films en series nieuw op de streamingdienst zijn verschenen.


Synopsissen: Netflix, HBO Max, Disney+

Jessica Dijkhof
Jessica studeerde Nederlandse literatuur en Communicatiewetenschappen aan de Vrije Universiteit. Als Redacteur bij Streamwijzer kan ze nu eindelijk haar passies voor schrijven en films combineren. Je maakt haar vooral blij met horrorfilms en Nederlandse romcoms.