Deze 5 verborgen parels op Netflix, HBO Max en Disney+ moet je zien (week 3 van 2024)

Je hoort continu van streamingdiensten wat de nieuwste en meest bekeken films en series zijn, maar de grootste aanraders verdwijnen soms helaas van je radar. Welke titels van topkwaliteit op Netflix, HBO Max en Disney+ heb je eigenlijk nog nooit weten te vinden? In dit artikel vind je 5 verborgen parels op Netflix, HBO Max en Disney+ in week 3 van 2024 (15 tot 21 januari 2024) met het verhaal en de trailer erbij.

5x Verborgen parels: films en series die je eigenlijk gezien moet hebben op Netflix, HBO Max en Disney+ (week 3 van 2024)

5. Love Again (film, 2023) – Netflix

Op zoek naar een fijne romcom voor je volgende filmavondje? Netflix heeft onlangs Love Again toegevoegd aan het aanbod en volgens veel kijkers is dit een erg leuke film. Waar het over gaat? Als de verloofde van Mira Ray komt te overlijden, zit ze in zak en as. Ze besluit berichtjes naar zijn nummer te sturen. Wat ze echter niet weet, is dat dat nummer inmiddels alweer door een ander in gebruik is. Journalist Rob Burns krijgt de teksten binnen en valt voor Mira.

4. Back To Life (serie, 2 seizoenen) – Disney+

Miri heeft net 18 jaar achter de tralies doorgebracht. Nu ze als bijna veertiger vrijkomt, realiseert ze zich dat ze geen eigen leven heeft opgebouwd. Ze heeft geen baan, geen vrienden en geen partner. Noodgedwongen trekt ze bij haar ouders in. Maar lukt het iedereen (en vooral Mira zelf) om haar verleden achter te laten en vooruit te kijken? De serie Back To Life krijgt van IMDb-stemmers een dikke 7,5 en werd met veel enthousiasme ontvangen. Je kunt nu twee seizoenen bingen.

3. The Third Day (serie, 1 seizoen) – HBO Max

Jude Law schittert in de mysterieuze serie The Third Day op HBO Max. Het draait om een man en een vrouw die los van elkaar naar een eiland aan de Britse kust trekken. Daar treffen ze een groepje eilandbewoners aan die er alles aan doen om hun tradities te behouden.

2. Rye Lane (film, 2023) – Disney+

In de romcom Rye Lane volgen we twintigers Dom en Yas, die allebei net uit een lastige relatie komen. Hun paden kruisen op een ongewone plek: het toilet, waar Yas Dom aantreft terwijl hij huilt. Hij maakt zich klaar voor een diner met zijn ex. Ze besluiten impulsief om de rest van de dag samen door te brengen in Londen, hun thuisstad. Langzaam groeien ze naar elkaar toe. Deze film is een echte aanrader volgens kijkers én critici. Hij wordt onder meer vernieuwend, hartverwarmend en hilarisch genoemd.

1. Insidious: The Red Door (film, 2023) – Netflix

De Insidious-reeks was in 2023 terug met een spectaculair afsluitende deel. In Insidious: The Red Door kijken we voor de laatste keer mee met de familie Lambert. Zij moeten weer Het Verder in om voorgoed af te rekenen met hun demonen. Er blijken heftige verschrikkingen achter de rode deur te schuilen.

Alle films en series die op Netflix, HBO Max en Disney+ verschijnen per week en maand

Benieuwd welke films afgelopen maand op Netflix zijn verschenen? Dat vind je in het overzicht met nieuwe films en series op Netflix per maand. In die lijsten kun je ook kun je alvast vooruit kijken, zodat je van tevoren weet welke nieuwe titels in Netflix’ planning staan. Daarnaast hebben we deze overzichten ook voor de andere video on demand-platforms. Bekijk hiervoor de lijsten nieuw op HBO Max per maand en nieuw op Disney+ per maand.

Volledige aanbod van de streamingdiensten

Op Streamwijzer is ook het complete aanbod van Netflix, aanbod van HBO Max en aanbod van Disney+ te vinden. In de tabellen vind je precies welke films en series per streamingdienst te zien zijn in Nederland op dit moment.


Synopsissen: Netflix, HBO Max, Disney+

Jessica Dijkhof
Jessica studeerde Nederlandse literatuur en Communicatiewetenschappen aan de Vrije Universiteit. Als Redacteur bij Streamwijzer kan ze nu eindelijk haar passies voor schrijven en films combineren. Je maakt haar vooral blij met horrorfilms en Nederlandse romcoms.