Deze 5 verborgen parels op Netflix, HBO Max en Disney+ moet je zien (week 29 van 2023)

Je hoort continu van streamingdiensten wat de nieuwste en meest bekeken films en series zijn, maar de grootste aanraders verdwijnen soms helaas van je radar. Welke titels van topkwaliteit op Netflix, HBO Max en Disney+ heb je eigenlijk nog nooit weten te vinden? In dit artikel vind je 5 verborgen parels op Netflix, HBO Max en Disney+ in week 29 van 2023 (17 tot 23 juli 2023) met het verhaal en de trailer erbij.

5x Verborgen parels: films en series die je eigenlijk gezien moet hebben op Netflix, HBO Max en Disney+ (week 29 van 2023)

5. The Man From U.N.C.L.E. (film, 2015) – HBO Max

The Man From U.N.C.L.E. Official Trailer #1 (2015) – Henry Cavill, Armie Hammer Movie HD

Heb jij The Witcher uitgespeeld en mis je Henry Cavill nu al? Wist je dan dat hij ook in de heerlijke actiefilm The Man From U.N.C.L.E. op HBO Max speelt? Deze verborgen parel werd geregisseerd door Guy Ritchie (Snatch), dus dan weet je wel een beetje wat je kunt verwachten: keiharde actie, gecombineerd met genoeg komische elementen. Henry Cavill speelt de rol van een Amerikaanse CIA-agent die samen met zijn grote vijand Illya Kuryakin (Armie Hammer) en de dochter van een verdwenen Duitse wetenschapper moet infiltreren in een levensgevaarlijke misdaadorganisatie.

4. The Full Monty (serie, 1 seizoen) – Disney+

Het is 25 jaar geleden dat de hilarische staalarbeiders uit het Engelse Sheffield furore maakten in de film The Full Monty. Het was dus wel tijd voor een comeback. Onlangs is daarom op Disney+ een gloednieuwe rebootserie verschenen. De broers komen hierin weer in allerlei ongewone situaties terecht, zoals we van ze gewend zijn. Een feest van herkenning voor de fans! Uiteraard zijn Robert Carlyle (Trainspotting) en Mark Addy (Game of Thrones) er gewoon weer bij.

3. Papadag (serie, 2 seizoenen) – Netflix

Fan van Nederlandse series? Begin deze maand is op Netflix de heerlijke dramaserie Papadag verschenen. Het draait om zes mannen die al vader zijn of overwegen dit te worden. Op hun ‘Papadag’ treffen ze elkaar in het park en een onwaarschijnlijke vriendschap ontstaat. We volgen twee seizoenen lang al hun perikelen en volgens kijkers is dit geweldig om te zien. De serie werd namelijk van 2017 tot 2020 uitgezonden door de AVROTROS en kijkers reageerden hier destijds razend enthousiast op. Ook nu de serie door Netflix weer nieuw leven wordt ingeblazen, horen we van veel abonnees dat ze het nog altijd een echte aanrader vinden.

2. The Flight Attendant (serie, 2 seizoenen) – HBO Max

THE FLIGHT ATTENDANT Trailer (2020) Kaley Cuoco New Series

Op een dag wordt een stewardess wakker in een luxe hotelkamer… naast een dode man. Ze heeft geen enkele herinnering aan wat er gebeurd is, maar is wel bang dat ze er zelf iets mee te maken heeft. Daarom besluit ze de politie niet in te schakelen en te doen alsof er niks aan de hand is. Met alle gevolgen van dien. Dit intrigerende verhaal is de basis van de fijne serie The Flight Attendant op HBO Max, met Kaley Cuoco (The Big Bang Theory) in de hoofdrol.

1. Never Let Me Go (film, 2015) – Disney+

NEVER LET ME GO | Official Trailer | FOX Searchlight

De romantische dramafilm Never Let Me Go moet je alleen voor de heerlijke cast eigenlijk al zien. In de hoofdrollen schitteren Keira Knightley, Andrew Garfield én Carey Mulligan. Zij spelen drie hartsvrienden die opgroeiden op een Engelse kostschool. Omdat ze in die periode geen contact hebben gehad met de buitenwereld, weten ze niet waar de wereld aan toe is en wat hun onvermijdelijke lot is…

Alle films en series die op Netflix, HBO Max en Disney+ verschijnen per week en maand

Benieuwd welke films afgelopen maand op Netflix zijn verschenen? Dat vind je in het overzicht met nieuwe films en series op Netflix per maand. In die lijsten kun je ook kun je alvast vooruit kijken, zodat je van tevoren weet welke nieuwe titels in Netflix’ planning staan. Daarnaast hebben we deze overzichten ook voor de andere video on demand-platforms. Bekijk hiervoor de lijsten nieuw op HBO Max per maand en nieuw op Disney+ per maand.

Volledige aanbod van de streamingdiensten

Op Streamwijzer is ook het complete aanbod van Netflix, aanbod van HBO Max en aanbod van Disney+ te vinden. In de tabellen vind je precies welke films en series per streamingdienst te zien zijn in Nederland op dit moment.


Synopsissen: Netflix, HBO Max, Disney+

Jessica studeerde Nederlandse literatuur en Communicatiewetenschappen aan de Vrije Universiteit. Als Redacteur bij Streamwijzer kan ze nu eindelijk haar passies voor schrijven en films combineren. Je maakt haar vooral blij met horrorfilms en Nederlandse romcoms.