Deze 5 verborgen parels op Netflix, HBO Max en Disney+ moet je zien (week 28 van 2023)

Je hoort continu van streamingdiensten wat de nieuwste en meest bekeken films en series zijn, maar de grootste aanraders verdwijnen soms helaas van je radar. Welke titels van topkwaliteit op Netflix, HBO Max en Disney+ heb je eigenlijk nog nooit weten te vinden? In dit artikel vind je 5 verborgen parels op Netflix, HBO Max en Disney+ in week 28 van 2023 (10 tot 16 juli 2023) met het verhaal en de trailer erbij.

5x Verborgen parels: films en series die je eigenlijk gezien moet hebben op Netflix, HBO Max en Disney+ (week 28 van 2023)

5. The Meg (film, 2018) – HBO Max

The Meg Official Trailer #1 (2018) Jason Statham, Ruby Rose Megalodon Shark Movie HD

Dit jaar staat er met Meg 2: The Trench een splinternieuwe film over megalodons op het programma. Deze prehistorische haaien zijn gigantisch, moordlustig en zeer angstaanjagend. In voorbereiding op de film, die op 3 augustus al op het witte doek verschijnt, kun je nu op HBO Max naar het eerste deel, The Meg, te kijken. Jason Statham verschijnt hierin als reddingsduiker Jonas Taylor, die de bemanning van een diepzeestation moet redden van de 22 meter lange haai.

4. Rennervations (serie, 1 seizoen) – Disney+

Rennervations | Official Trailer | Disney+

Fan van Hawkeye-acteur Jeremy Renner? Wist je dan ook dat hij erg gepassioneerd is over het opknappen van voertuigen? In de serie Rennervations op Disney+ zien we hoe de acteur, die eerder dit jaar in het nieuws kwam omdat hij een heftig ongeluk had gehad, onbruikbare auto’s, bussen en andere voertuigen renoveert om ze zo terug te geven aan de gemeenschap. Samen met andere celebrities, zoals mede-Marvel-ster Anthony Mackie, tovert hij onder meer een bus om tot een muziekstudio en een bestelwagen tot een mobiele waterzuiveringsinstallatie.

3. The Joneses (film, 2009) – HBO Max

THE JONESES - Official US Theatrical Trailer in HD

De Joneses zijn perfect. Steve, Kate en hun kinderen zijn stinkend rijk, wonen met zijn allen in een gigantische villa en hebben de mooiste spullen van de buurt. Ze leiden het leven waar iedereen van droomt… en dat is ook de bedoeling. Het blijkt namelijk allemaal een marketingtactiek te zijn om nieuwe producten te verkopen. En dit gaat goed, totdat het ‘gezin’ zelf in de problemen raakt. The Joneses heeft hoofdrollen voor Demi Moore en David Duchovny en bekijk je nu op HBO Max.

2. Heartstopper (serie, 1 seizoen) – Netflix

Heartstopper | Official Trailer | Netflix

De welbekende Heartstopper-boeken van Alice Oseman kwamen vorig jaar tot leven in de gelijknamige serie op Netflix. We volgen het verhaal van Charlie en Nick, die verliefd op elkaar worden. Kijkers reageerden razend enthousiast op de schattige serie en beoordeelden hem met een verbluffend gemiddelde van een 8,7 op IMDb (momenteel 61.000 stemmen). Binnenkort staat het tweede seizoen op het programma, dat op 3 augustus verschijnt. Hoogste tijd om het eerste seizoen dus te checken als je die nog niet gezien hebt.

1. Luca (film, 2021) – Disney+

Disney and Pixar’s Luca | Official Trailer | Disney+

We sluiten af met een kijktip voor iedereen die dol is op animatiefilms. Luca is een van de nieuwste Pixar-films en speelt zich af in een badplaats aan de Italiaanse Riviera. Daar heeft Luca de tijd van zijn leven, maar zijn perfecte zomer wordt bedreigd door een zeemonster uit een onderwaterwereld.

Alle films en series die op Netflix, HBO Max en Disney+ verschijnen per week en maand

Benieuwd welke films afgelopen maand op Netflix zijn verschenen? Dat vind je in het overzicht met nieuwe films en series op Netflix per maand. In die lijsten kun je ook kun je alvast vooruit kijken, zodat je van tevoren weet welke nieuwe titels in Netflix’ planning staan. Daarnaast hebben we deze overzichten ook voor de andere video on demand-platforms. Bekijk hiervoor de lijsten nieuw op HBO Max per maand en nieuw op Disney+ per maand.

Volledige aanbod van de streamingdiensten

Op Streamwijzer is ook het complete aanbod van Netflix, aanbod van HBO Max en aanbod van Disney+ te vinden. In de tabellen vind je precies welke films en series per streamingdienst te zien zijn in Nederland op dit moment.


Synopsissen: Netflix, HBO Max, Disney+

Jessica studeerde Nederlandse literatuur en Communicatiewetenschappen aan de Vrije Universiteit. Als Redacteur bij Streamwijzer kan ze nu eindelijk haar passies voor schrijven en films combineren. Je maakt haar vooral blij met horrorfilms en Nederlandse romcoms.