Deze 5 verborgen parels op Netflix, HBO Max en Disney+ moet je zien (week 28 van 2022)

Je hoort continu van streamingdiensten wat de nieuwste en meest bekeken films en series zijn, maar de grootste aanraders verdwijnen soms helaas van je radar. Welke titels van topkwaliteit op Netflix, HBO Max en Disney+ heb je eigenlijk nog nooit weten te vinden? In dit artikel vind je 5 verborgen parels op Netflix, HBO Max en Disney+ in week 28 van 2022 (11 tot 17 juli) met het verhaal en de trailer erbij.

5x Verborgen parels: films en series die je eigenlijk gezien moet hebben op Netflix, HBO Max en Disney+ (week 28 van 2022)

5. Death on the Nile (film, 2022) – Disney+

Death on the Nile is het vervolg op de populaire misdaadfilm Murder on the Orient Express. Dit keer valt er geen dode in een trein, maar op een luxe cruiseboot op de Nijl. Tijd voor een nieuw mysterie vol onverwachte wendingen! De film wordt gedragen door een topcast, met onder meer Gal Gadot, Kenneth Branagh, Russell Brand, Emma Mackey, Armie Hammer, Rose Leslie, Ali Fazal, Annette Bening en Dawn French. De film is te zien op Disney+.

4. Beyond Stranger Things (serie, 1 seizoen) – Netflix

Uiteraard is Stranger Things zelf geen verborgen parel, want dit is een van de meest bekeken series ooit op Netflix. Maar wist je dat er ook een serie is die Beyond Stranger Things heet en waarin de castleden bespreken hoe het er achter de schermen aan toegaat? Naast castleden als Finn Wolfhard, Millie Bobby Brown en Joe Keery schuiven ook regisseur Shawn Levy en de Duffer-broers aan om te bespreken hoe Steve zo’n belangrijk personage is geworden, hoe de casting gegaan is en welke technologieën er allemaal gebruikt zijn om alles er zo levensecht uit te laten zien. Leuk om te kijken als je net Volume 2 in één zitting uitgekeken hebt!

3. Father of the Bride (film, 2022) – HBO Max

Father of the Bride is de nieuwste reboot van het boek, de theaterstukken én de film uit 1991. Het draait allemaal om een Cubaans-Amerikaanse familie en een huwelijk dat de familieverhoudingen behoorlijk op de proef stelt. De film, met acteurs als Andy García, Gloria Estefan, Adria Arjona, Isabela Merced en Diego Boneta, is te zien bij HBO Max.

2. Life & Beth (serie, 1 seizoen) – Disney+

Life & Beth is een project van Amy Schumer. Niet alleen speelt zij de hoofdrol, ook was ze verantwoordelijk voor het script én de regie. Het draait om Beth, een succesvolle vrouw die door een onverwacht incident gedwongen wordt om zich na lange tijd weer met haar verleden bezig te houden. Nu wil ze proberen om grootser, moediger en authentieker te leven. De serie bestaat uit tien korte afleveringen van ongeveer een halfuur en is nu te zien op Disney+.

1. A Simple Favor (film, 2018) – Netflix

Als alleenstaande moeder Stephanie (Anna Kendrick) bevriend raakt met de glamoureuze Emily (Blake Lively) komt er eindelijk weer wat spanning in haar leven. En dan verdwijnt Emily op mysterieuze wijze… Naast Kendrick en Lively spelen ook Henry Golding, Linda Cadellini en Rupert Friend mee. De film is een combinatie tussen een komedie en een thriller, en heerlijk voor een zaterdagavond op de bank.

Alle films en series die op Netflix, HBO Max en Disney+ verschijnen per week en maand

Benieuwd welke films elke afgelopen maand op Netflix zijn verschenen? Dat vind je in het overzicht met nieuwe films en series op Netflix per maand. In die lijsten kun je ook kun je alvast vooruit kijken, zodat je van tevoren weet welke nieuwe titels in Netflix’ planning staan. Daarnaast hebben we deze overzichten ook voor de andere video on demand-platforms. Bekijk hiervoor de lijsten nieuw op HBO Max per maand en nieuw op Disney+ per maand.

Volledige aanbod van de streamingdienst

Op Streamwijzer is ook het complete aanbod van Netflix, aanbod van HBO Max en aanbod van Disney+ te vinden. In de tabellen vind je dagelijks welke films en series nieuw op de streamingdienst zijn verschenen.


Synopsissen: Netflix, HBO Max, Disney+

Jessica Dijkhof
Jessica studeerde Nederlandse literatuur en Communicatiewetenschappen aan de Vrije Universiteit. Als Redacteur bij Streamwijzer kan ze nu eindelijk haar passies voor schrijven en films combineren. Je maakt haar vooral blij met horrorfilms en Nederlandse romcoms.