Deze 5 verborgen parels op Netflix, Disney+ en HBO Max moet je zien (week 27 van 2024)

Je hoort continu van streamingdiensten wat de nieuwste en meest bekeken films en series zijn, maar de grootste aanraders verdwijnen soms helaas van je radar. Welke titels van topkwaliteit op Netflix, Disney+ en HBO Max heb je eigenlijk nog nooit weten te vinden? In dit artikel vind je 5 verborgen parels op Netflix, Disney+ en HBO Max in week 27 van 2024 (1 tot 7 juli 2024) met het verhaal en de trailer erbij.

5x Verborgen parels: films en series die je eigenlijk gezien moet hebben op Netflix, Disney+ en HBO Max (week 27 van 2024)

5. Am I OK? (film, 2022) – HBO Max

Sinds kort vind je op HBO Max de nieuwe film Am I OK?, met Dakota Johnson in de hoofdrol. In deze romantische komedie duiken we in de levens van beste vrienden Jane en Lucy. Als Jane gaat verhuizen, doet Lucy een heftige onthulling die hun hele relatie op scherp zet.

4. Becoming Karl Lagerfeld (serie, 1 seizoen) – Disney+

De naam Karl Lagerfeld ken je waarschijnlijk wel. Ooit startte hij zijn carrière als een 38-jarige confectieontwerper waar nog nooit iemand van gehoord had. In die periode moest hij het opnemen tegen zijn beste vriend en grootste rivaal Yves Saint Laurent. Hoe dat hem vergaat, zie je in de waargebeurde serie Becoming Karl Lagerfeld op Disney+.

3. The Mole (serie, 2 seizoenen) – Netflix

Wie is de Mol? Ook in Amerika is er een saboteur opgestaan, wat resulteert in het spelprogramma The Mole. Het principe is hetzelfde als bij de Nederlandse (en Belgische) versie: een groep kandidaten probeert met opdrachten geld in de pot te spelen, maar er is één iemand in hun midden die wil dat ze niet slagen. De Mol moet door zijn of haar medekandidaten ontmaskerd worden. Seizoen 1 staat er volledig op, seizoen 2 is iedere vrijdag te zien op Netflix.

2. Pretty Little Liars: Original Sin (serie, 2 seizoenen) – HBO Max

Vijf tieners worden belaagd door een onbekende aanvaller. Zij zullen niet alleen moeten boeten voor de geheime zonden van hun ouders, maar ook voor wat ze zelf gedaan hebben… Als Pretty Little Liars-fan komt deze omschrijving je misschien wel enigszins bekend voor. Pretty Little Liars: Original Sin wordt door veel liefhebbers van de originele serie geprezen om zijn intrigerende verhaal, goede acteerwerk en nagelbijtende spanning.

1. Taylor Swift: The Eras Tour (film, 2023) – Disney+

Swifties, opgelet! Deze week strijkt de Eras Tour neer in de Johan Cruijff ArenA in Amsterdam. De show van de zangeres is natuurlijk ook vanuit je eigen thuisbioscoop te zien, mocht je geen kaartjes hebben kunnen scoren. In Taylor Swift: The Eras Tour wordt het complete concert uitgevoerd, plus vier extra akoestische nummers. Dat wordt meezingen!

Alle films en series die op Netflix, Disney+ en HBO Max verschijnen per week en maand

Benieuwd welke films afgelopen maand op Netflix zijn verschenen? Dat vind je in het overzicht met nieuwe films en series op Netflix per maand. In die lijsten kun je ook kun je alvast vooruitkijken, zodat je van tevoren weet welke nieuwe titels in Netflix’ planning staan. Daarnaast hebben we deze overzichten ook voor de andere video on demand-platforms. Bekijk hiervoor de lijsten nieuw op HBO Max per maand en nieuw op Disney+ per maand.

Volledige aanbod van de streamingdiensten

Op Streamwijzer is ook het complete aanbod van Netflix, het aanbod van HBO Max en het aanbod van Disney+ te vinden. In de tabellen vind je precies welke films en series per streamingdienst te zien zijn in Nederland op dit moment.


Synopsissen: Netflix, HBO Max en Disney+

Jessica Dijkhof
Jessica studeerde Nederlandse literatuur en Communicatiewetenschappen aan de Vrije Universiteit. Als Redacteur bij Streamwijzer kan ze nu eindelijk haar passies voor schrijven en films combineren. Je maakt haar vooral blij met horrorfilms en Nederlandse romcoms.