Deze 5 verborgen parels op Netflix, HBO Max en Disney+ moet je zien (week 27 van 2022)

Je hoort continu van streamingdiensten wat de nieuwste en meest bekeken films en series zijn, maar de grootste aanraders verdwijnen soms helaas van je radar. Welke titels van topkwaliteit op Netflix, HBO Max en Disney+ heb je eigenlijk nog nooit weten te vinden? In dit artikel vind je 5 verborgen parels op Netflix, HBO Max en Disney+ in week 27 van 2022 (4 tot 10 juli) met het verhaal en de trailer erbij.

5x Verborgen parels: films en series die je eigenlijk gezien moet hebben op Netflix, HBO Max en Disney+ (week 27 van 2022)

5. Meskina (film, 2021) – Netflix

De Nederlandse romantische komedie Meskina staat op dit moment op Netflix. In de film, waarin je onder meer Maryam Hassouni, Soundos El Ahmadi en Najib Amhali terugziet, wordt Leyla door haar familie bestempeld als ‘Meskina’ (vrij vertaald als zieligerd), omdat ze geen man, geen kinderen en geen duidelijk carrièrepad heeft. Zich niks aantrekkend van andermans mening gaat ze op zoek naar wat háár eigenlijk gelukkig maakt.

4. Tokyo Vice (serie, 1 seizoen) – HBO Max

Deze HBO Max Original is onder zowel kijkers als critici een echte hit. Het draait om een jonge Amerikaan die als eerste niet-Japanse journalist aan de slag gaat bij een van de grootste kranten van Japan. Met Golden Globe-genomineerde acteur Ansel Elgort en Oscar-genomineerde Ken Watanabe in de hoofdrollen, en geschreven door Tony Award-winnende toneelschrijver J.T. Rogers, kon dit eigenlijk ook niet misgaan. En goed nieuws: een tweede seizoen is al aangekondigd!

3. Atlanta (serie, 3 seizoenen) – Disney+

Vanaf 29 juni staat het derde seizoen van Atlanta op Disney+. De serie draait om Earn (Donald Glover) die probeert de carrière van zijn neef Alfred ‘Paper Boi’ Miles (Brian Tyree Henry) van de grond te krijgen in de rapscene in Atlanta. In het derde seizoen reist het tweetal af naar Europa en komen ze ook in Amsterdam terecht. Een vierde seizoen van de serie is overigens ook al aangekondigd, dus het is hierna nog niet afgelopen.

2. Kimi (film, 2022) – HBO Max

In Kimi speelt Zoë Kravitz een vrouwelijke IT’er die lijdt aan pleinvrees en zich daarom opgesloten heeft in haar appartement. Ze beluistert onbegrepen opdrachten aan Kimi, een soort Siri of Alexa. Als ze op een gewelddadige misdaad stuit, zal ze haar appartement wel móéten verlaten.

1. Superstore (serie, 6 seizoenen) – Netflix

Superstore volgt het wel en wee van de medewerkers van een Cloud 9 superstore in St. Louis. De komische serie laat zien hoe de werknemers, ieder met een unieke persoonlijkheid, omgaan met klanten, het dagelijkse werk en elkaar. Met acteurs als Ben Feldman en America Ferrera.

Alle films en series die op Netflix, HBO Max en Disney+ verschijnen per week en maand

Benieuwd welke films elke afgelopen maand op Netflix zijn verschenen? Dat vind je in het overzicht met nieuwe films en series op Netflix per maand. In die lijsten kun je ook kun je alvast vooruit kijken, zodat je van tevoren weet welke nieuwe titels in Netflix’ planning staan. Daarnaast hebben we deze overzichten ook voor de andere video on demand-platforms. Bekijk hiervoor de lijsten nieuw op HBO Max per maand en nieuw op Disney+ per maand.

Volledige aanbod van de streamingdienst

Op Streamwijzer is ook het complete aanbod van Netflix, aanbod van HBO Max en aanbod van Disney+ te vinden. In de tabellen vind je dagelijks welke films en series nieuw op de streamingdienst zijn verschenen.


Synopsissen: Netflix, HBO Max, Disney+

Jessica Dijkhof
Jessica studeerde Nederlandse literatuur en Communicatiewetenschappen aan de Vrije Universiteit. Als Redacteur bij Streamwijzer kan ze nu eindelijk haar passies voor schrijven en films combineren. Je maakt haar vooral blij met horrorfilms en Nederlandse romcoms.