Deze 5 verborgen parels op Netflix, Disney+ en SkyShowtime moet je zien (week 26 van 2024)

Je hoort continu van streamingdiensten wat de nieuwste en meest bekeken films en series zijn, maar de grootste aanraders verdwijnen soms helaas van je radar. Welke titels van topkwaliteit op Netflix, Disney+ en SkyShowtime heb je eigenlijk nog nooit weten te vinden? In dit artikel vind je 5 verborgen parels op Netflix, Disney+ en SkyShowtime in week 26 van 2024 (24 tot 30 juni 2024) met het verhaal en de trailer erbij.

5x Verborgen parels: films en series die je eigenlijk gezien moet hebben op Netflix, Disney+ en SkyShowtime (week 26 van 2024)

5. A Part of You (film, 2024) – Netflix

Agnes kijkt ontzettend tegen haar oudere zus Julia op, te meer omdat zij alles heeft wat Agnes ook zou willen. Vrienden, een lover en zelfvertrouwen. Als Julia door een ongeluk om het leven komt, grijpt Agnes dat aan om in haar voetsporen te treden. Maar was Julia eigenlijk wel zo gelukkig? De Zweedse dramafilm is aangrijpend en volgens kijkers een echte aanrader. Zij prijzen vooral het acteerwerk van Felicia Maxime en Edvin Ryding, die je allebei kunt kennen van Young Royals.

4. The Veil (serie, 1 seizoen) – Disney+

Agent Imogen wordt gekoppeld aan een vrouw in een Turks vluchtelingenkamp. Er zijn vermoedens dat zij Djinn al Raqqa is, een extremist die een massamoord op haar naam heeft staan. Zelf beweert ze echter Adilah El Idrissi te zijn, een Algerijnse Parijzenaar die weliswaar foute keuzes heeft gemaakt, maar zeker niet bij ISIS hoort. Terwijl Imogen probeert de vrouw terug naar Frankrijk te halen, moet ze ontdekken met wie ze echt te maken heeft. Dit is het verhaal van de bloedstollende thrillerserie The Veil op Disney+. Volgens kijkers is dit een absolute aanrader, niet in de laatste plaats door de grandioze hoofdrol van The Handmaid’s Tale-actrice Elisabeth Moss.

3. Cocaine Bear (film, 2023) – SkyShowtime

Cocaine Bear is gebaseerd op een bizar, waargebeurd verhaal. Een vliegtuigje stort neer en een zwarte beer verorbert een deel van de vervoerde cocaïne. In het echt slaat hij vooral op hol, maar in de film gaat hij een stapje verder: hij verandert in een meedogenloos moordkanon. In het bos teistert hij rondhangende tieners, politieagenten en toeristen.

2. Jennifer’s Body (film, 2009) – Disney+

Jennifer en Needy zijn beste vriendinnen. Als ze na een avondje in een kroeg, waar de band Low Shoulder optreedt, van elkaar gescheiden worden, maakt Needy zich nog niet echt druk. Maar de weken die daarop volgen doet Jennifer wel érg bijzonder. Langzaam daalt het besef in: Jennifer is bezeten, en op zoek naar mannelijke klasgenoten om te verorberen.

1. Lawmen: Bass Reeves (serie, 1 seizoen) – SkyShowtime

Lawmen: Bass Reeves draait om een van de grootste helden van het Wilde Westen, die een gigantische stempel gedrukt heeft op de Amerikaanse geschiedenis. We volgen Reeves’ reis van slavernij naar de eerste zwarte U.S. marshal ten westen van de Mississippi. De serie komt van de hand van de talentvolle filmmaker Taylor Sheridan, die je kent van onder meer Yellowstone en Tulsa King.

Alle films en series die op Netflix, Disney+ en SkyShowtime verschijnen per week en maand

Benieuwd welke films afgelopen maand op Netflix zijn verschenen? Dat vind je in het overzicht met nieuwe films en series op Netflix per maand. In die lijsten kun je ook kun je alvast vooruitkijken, zodat je van tevoren weet welke nieuwe titels in Netflix’ planning staan. Daarnaast hebben we deze overzichten ook voor de andere video on demand-platforms. Bekijk hiervoor de lijsten nieuw op SkyShowtime per maand en nieuw op Disney+ per maand.

Volledige aanbod van de streamingdiensten

Op Streamwijzer is ook het complete aanbod van Netflix en aanbod van Disney+ te vinden. In de tabellen vind je precies welke films en series per streamingdienst te zien zijn in Nederland op dit moment.


Synopsissen: Netflix, SkyShowtime, Disney+

Jessica Dijkhof
Jessica studeerde Nederlandse literatuur en Communicatiewetenschappen aan de Vrije Universiteit. Als Redacteur bij Streamwijzer kan ze nu eindelijk haar passies voor schrijven en films combineren. Je maakt haar vooral blij met horrorfilms en Nederlandse romcoms.