Deze 5 verborgen parels op Netflix, HBO Max en Disney+ moet je zien (week 26 van 2022)

Je hoort continu van streamingdiensten wat de nieuwste en meest bekeken films en series zijn, maar de grootste aanraders verdwijnen soms helaas van je radar. Welke titels van topkwaliteit op Netflix, HBO Max en Disney+ heb je eigenlijk nog nooit weten te vinden? In dit artikel vind je 5 verborgen parels op Netflix, HBO Max en Disney+ in week 26 van 2022 (27 juni tot 3 juli) met het verhaal en de trailer erbij.

5x Verborgen parels: films en series die je eigenlijk gezien moet hebben op Netflix, HBO Max en Disney+ (week 26 van 2022)

5. King Arthur: Legend Of The Sword (film, 2017) – HBO Max

In King Arthur: Legend Of The Sword grijpt de oom van hoofdpersonage Arthur (Charlie Hunnam) de macht. Hoewel Arthur eerst zijn ware lotsbestemming omarmt, moet hij uiteindelijk toch de strijd aangaan. Hierbij is het belangrijk dat hij het zwaard Excalibur gebruikt. Naast Charlie Hunnam spelen ook Jude Law (Sherlock Holmes) en Aidan Gillen (Game of Thrones) een rol.

4. One Of Us Is Lying (serie, 1 seizoen) – Netflix

Deze serie, naar het gelijknamige boek van Karen McManus, vertelt het verhaal van vier studenten op Amerikaanse highschool Bayview High. Als bekende roddelkoning Simon om het leven komt door een dodelijke, allergische reactie zijn ze allemaal verdacht. Iedereen heeft een motief. Maar één van hen liegt. De serie heeft één seizoen en is nu te zien op Netflix.

3. Fire Island (film, 2022) – Disney+

Fire Island is een moderne romantische komedie, geïnspireerd op het klassieke liefdesverhaal uit Pride and Prejudice. Twee vrienden vertrekken naar Fire Island voor een onvergetelijke week, vol met goedkope rosé en fijne momenten met hun gevarieerde vriendengroep. De film is queer, multicultureel en heerlijk romantisch.

2. Minx (serie, 1 seizoen) – HBO Max

Het is de jaren 70, Los Angeles. Joyce is een jonge feministe die haar krachten bundelt met een tweederangs uitgever om het eerste erotische tijdschrift voor vrouwen uit te brengen. Tussen de uitgever en de jonge vrouw ontstaat een bijzondere samenwerking en vriendschap. Op HBO Max staat één seizoen, met onder meer Ophelia Lovibond (Guardians of the Galaxy) en Jake Johnson (New Girl).

1. Single Drunk Female (serie, 2022) – Disney+

Single Drunk Female‘ Sam trekt weer in bij haar overbezorgde moeder Carol. Als ze weer omgeven is door alle factoren die van de 20-jarige een alcoholiste hebben gemaakt, moet ze haar slechtste ik achter zich laten en haar beste ik ontdekken. De komische dramaserie staat momenteel met één seizoen op Disney+.

Alle films en series die op Netflix, HBO Max en Disney+ verschijnen per week en maand

Benieuwd welke films elke afgelopen maand op Netflix zijn verschenen? Dat vind je in het overzicht met nieuwe films en series op Netflix per maand. In die lijsten kun je ook kun je alvast vooruit kijken, zodat je van tevoren weet welke nieuwe titels in Netflix’ planning staan. Daarnaast hebben we deze overzichten ook voor de andere video on demand-platforms. Bekijk hiervoor de lijsten nieuw op HBO Max per maand en nieuw op Disney+ per maand.

Volledige aanbod van de streamingdienst

Op Streamwijzer is ook het complete aanbod van Netflix, aanbod van HBO Max en aanbod van Disney+ te vinden. In de tabellen vind je dagelijks welke films en series nieuw op de streamingdienst zijn verschenen.


Synopsissen: Netflix, HBO Max, Disney+

Jessica Dijkhof
Jessica studeerde Nederlandse literatuur en Communicatiewetenschappen aan de Vrije Universiteit. Als Redacteur bij Streamwijzer kan ze nu eindelijk haar passies voor schrijven en films combineren. Je maakt haar vooral blij met horrorfilms en Nederlandse romcoms.