Deze 5 verborgen parels op Netflix, Disney+ en SkyShowtime moet je zien (week 25 van 2024)

Je hoort continu van streamingdiensten wat de nieuwste en meest bekeken films en series zijn, maar de grootste aanraders verdwijnen soms helaas van je radar. Welke titels van topkwaliteit op Netflix, Disney+ en SkyShowtime heb je eigenlijk nog nooit weten te vinden? In dit artikel vind je 5 verborgen parels op Netflix, Disney+ en SkyShowtime in week 25 van 2024 (17 tot 23 juni 2024) met het verhaal en de trailer erbij.

5x Verborgen parels: films en series die je eigenlijk gezien moet hebben op Netflix, Disney+ en SkyShowtime (week 25 van 2024)

5. Doctor Who (serie, 1 seizoen) – Disney+

Dit jaar stond er een geheel nieuwe reeks van Doctor Who voor je klaar. Deze keer kroop Ncuti Gatwa, die je kent van Sex Education of Barbie, in de huid van de Doctor. Samen met zijn reisgenoot Ruby Sunday reist hij door tijd en ruimte, waarbij ze vrienden én vijanden maken. Zo komen ze oog in oog te staan met de machtigste tegenstander van de Doctor tot nu toe. Kijkers zijn erg enthousiast over het allernieuwste seizoen.

4. Champions (film, 2023) – SkyShowtime

Champions is een echte aanrader. Niemand minder dan Woody Harrelson speelt de hoofdrol. Hij is Marcus, een coach die na een schandaal ontslagen wordt en wordt veroordeeld tot een taakstraf. Hij moet het basketbalteam voor de Special Olympics coachen. De spelers hebben verstandelijke beperkingen en Marcus is ervan overtuigd dat hij met hen niet kan slagen, maar dan realiseert hij zich dat hij ze nodig heeft om zijn oude baan terug te winnen.

3. In Her Shoes (film, 2005) – Disney+

De twee zussen uit In Her Shoes konden niet meer van elkaar verschillen. Maggie is een extravert feestbeest, Rose een plichtsgetrouwe advocaat. Na een gigantische ruzie vertrekken de twee voorgoed uit elkaars leven. Maar dan blijkt dat ze een grootmoeder te hebben die er alles aan doet om ze toch weer samen te brengen.

2. Julie and the Phantoms (serie, 1 seizoen) – Netflix

Zin in een serie die je zó uitgekeken hebt? Dan kun je op Netflix terecht voor Julie and the Phantoms. Deze serie heeft slechts negen korte afleveringen en is dus prima te bingewatchen. Het verhaal draait om Julie, die tot de dood van haar moeder heel gepassioneerd was over muziek. Als ze bezoek krijgt van drie muzikale geesten uit 1995, hervindt ze haar passie weer.

1. The Tattooist of Auschwitz (serie, 1 seizoen) – SkyShowtime

Lali en Gita Sokolov ontmoeten elkaar in concentratiekamp Auschwitz. Hij moet daar identificatienummers op de armen van medegevangenen tatoeëren. Als hij Gita voor zijn neus krijgt, is hij op slag verliefd. Wat volgt is een moedig en onvergetelijk verhaal, dat je misschien wel kent van het gelijknamige boek van Heather Morris. De serie heet The Tattooist of Auschwitz en is volgens kijkers aangrijpend en emotioneel.

Alle films en series die op Netflix, Disney+ en SkyShowtime verschijnen per week en maand

Benieuwd welke films afgelopen maand op Netflix zijn verschenen? Dat vind je in het overzicht met nieuwe films en series op Netflix per maand. In die lijsten kun je ook kun je alvast vooruitkijken, zodat je van tevoren weet welke nieuwe titels in Netflix’ planning staan. Daarnaast hebben we deze overzichten ook voor de andere video on demand-platforms. Bekijk hiervoor de lijsten nieuw op SkyShowtime per maand en nieuw op Disney+ per maand.

Volledige aanbod van de streamingdiensten

Op Streamwijzer is ook het complete aanbod van Netflix en aanbod van Disney+ te vinden. In de tabellen vind je precies welke films en series per streamingdienst te zien zijn in Nederland op dit moment.


Synopsissen: Netflix, SkyShowtime, Disney+

Jessica Dijkhof
Jessica studeerde Nederlandse literatuur en Communicatiewetenschappen aan de Vrije Universiteit. Als Redacteur bij Streamwijzer kan ze nu eindelijk haar passies voor schrijven en films combineren. Je maakt haar vooral blij met horrorfilms en Nederlandse romcoms.